Godzilla vs. Kong filminden yeni fragman yayınlandı

Özgür Deveci 2.03.2021 - 14:32
MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan ve Adam Wingard imzası taşıyan Godzilla vs. Kong'un yeni fragmanı yayınlandı.

MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan Godzilla vs. Kong'un Çin'de gösterilen yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda, önceki fragmanlara nazaran yeni sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Epik sinematik sahnelerin yanı sıra, iki devasa titanın karşı karşıya geleceği filmde bir taraf mücadeleden zaferle ayrılacak. Filmin Çin'de 5 gün daha erken gösterime gireceği daha önce duyurulmuştu. Tabii, bu durum spoilerları da beraberinde getirecek. O nedenle ay sonunda önleminizi almayı unutmayın.


MonsterVerse evreninin merakla beklenen yeni filmi, HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 26 Mart'ta Çin'de gösterime girecek film, aynı gün içerisinde HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max'in olmadığı ülkelerde ise, yine aynı tarihte sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak. Buna ek olarak Çin hükümetinin internet politikaları üzerinde kontrolleri devam ettiği için, HBO'nun Çin pazarında faaliyet gösterme planı şu an için bulunmuyor.
Godzilla vs. Kong filminden yeni fragman yayınlandı

Godzilla vs. Kong, 26 Mart 2021 tarihinde vizyona girecek

Warner Bros. Pictures ve Legendary Entertainment yapımı filmde, devasa King Kong ile yenilmez Godzilla karşı karşıya geliyor. Çin için yayınlanan yeni fragman, önceki fragmanda yer almayan görüntüleri içeriyor. Bir dakika uzunluğundaki videoda, King Kong ile küçük bir kız arasındaki ilişki ve Kong'un kızı koruma içgüdüsü öne çıkıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza Gonzalez, Brian Tyree Henry ve Danai Gurira gibi ünlü isimler yer alıyor. Max Borenstein, Terry Rossio ve Eric Pearson tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmenliğini ise, 2004 yapımı Godzilla, 2017 yapımı Kong: Skull Island ve 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters filmleriyle tanıdığımız Adam Wingard üstleniyor. 26 Mart'ta Çin'de, 31 Mart'ta ise tüm dünyada gösterime girecek Godzilla vs. Kong, iki dev titanı epik bir savaşta karşı karşıya getirecek.

Son olarak filmin yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 17:00
bu yaratıkların ikisi de kendi filmlerinin sonunda insan dostu olmamış mıydı?

şimdi niye yine savaş çıkartıyolar abicim.
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 10:37
filmde anlarız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla vs. Kong filminden yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir