Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 15.02.2021 - 21:56
MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan ve Adam Wingard imzası taşıyan Godzilla vs. Kong'un yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan Godzilla vs. Kong'un yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmin yeni fragmanına baktığımızda, daha çok epik sinematik sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca iki devasa titanın karşı karşıya geldiği fragmanda, aksiyon dolu sahneler beklentimizi artırıyor. Filmin ilk fragmanı birkaç hafta önce yayınlanmıştı ve hayranların beklediği pek çok şeyi içeriyordu.


Legendary tarafından yapılan resmi açıklamada, filmin hem HBO Max'te hem de sinema salonlarında gösterime gireceği belirtildi. MonsterVerse evreninin merakla beklenen yeni filmi, mevcut HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 31 Mart'ta vizyona girecek film, aynı gün HBO Max'te gösterime girecek. HBO Max'in olmadığı ülkelerde ise, yine aynı tarihte sinema salonlarında yayınlanacak.

Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı

Godzilla vs. Kong, 31 Mart 2021 tarihinde vizyona girecek

Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures ile uzun zamandır beklenen canavar dünyasındaki Godzilla vs. Kong yüzleşmesi ekranlara geliyor. Devasa King Kong yenilmez Godzilla ile karşılaşınca, tüm dünya nefesini tutup bu iki canavarın savaşını izler. Filmin hayranları, Kong'un bir teknede Godzilla ile savaşmasının, Kong için dezavantajlı bir durum olduğunu belirtti. Öyle ki, mücadelenin sonunda dev maymun karakterimizin suya düştüğünü görüyoruz. Sonrasında ise Kong, harap olmuş bir şehirde çevresinde Monarch ajanları ile hareketsiz olarak gösteriliyor.

Korku türündeki eserleriyle bilinen Adam Wingard, MonsterVerse evreninde 2004 yapımı Godzilla, 2017 yapımı Kong: Skull Island ve 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters'ın ardından dördüncü film olan Godzilla vs. Kong'un da yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza Gonzalez, Julian Dennison, Kyle Chandler ve Demian Bichir gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 21:18
kong ne la, godzi nin çocuğu bile döver onu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir