Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 20.03.2021 - 13:06
MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan ve Adam Wingard imzası taşıyan Godzilla vs. Kong'un yeni fragmanı yayınlandı.

Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures ile uzun zamandır beklenen canavar dünyasındaki Godzilla vs. Kong yüzleşmesi ekranlara geliyor. Yayınlanan yeni fragmana baktığımızda, daha önce görmediğimiz epik sinematik sahnelerin yanı sıra birçok yeni sahne yer alıyor. Fragmanın başında Alexander Skarsgård'ın canlandırdığı Dr. Nathan Lind, "Kong'a ihtiyacımız var" diyor. MonsterVerse evreninin merakla beklenen yeni filmi, HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 26 Mart'ta Çin'de vizyona girecek film, aynı gün içerisinde HBO Max'te yayınlanacak.

Filmin başrollerinde Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza Gonzalez, Brian Tyree Henry ve Danai Gurira gibi ünlü isimler yer alıyor. Max Borenstein, Terry Rossio ve Eric Pearson tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmenliğini ise, 2004 yapımı Godzilla, 2017 yapımı Kong: Skull Island ve 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters filmleriyle tanıdığımız Adam Wingard üstleniyor. 26 Mart'ta Çin'de, 31 Mart'ta ise tüm dünyada gösterime girecek Godzilla vs. Kong, iki dev titanı epik bir savaşta karşı karşıya getirecek.

Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı

Godzilla vs. Kong, 26 Mart 2021 tarihinde vizyona girecek

Film duyurulduğundan beri hayranların aklında iki önemli soru vardı. Daha önce filmin yönetmeni, yaptığı bir röportajda "Bu filmde gerçek bir mücadele olmasını ve izleyicilerin filmden çıktılarında olası tartışmaların sona ermesi istedim. Filmin bir sonu olacak. İki devasa titanımız birbirleriyle amansız bir karşılaşmaya girecek ve sonunda birisi kazanacak. Hepsi bu kadar." ifadelerinde bulunmuştu. Bu açıklamadan sonra hayranlar neden bir kazananın olması gerektiğini sorguladı.

Sonrasında her birinin diğerini nasıl daha iyi hale getirebileceğine dair örnekler vurgulanmak için kullanıldı. Hayranların aklındaki bir diğer soru da Godzilla ve Kong'u bunca yıldan sonra savaşmaya çeken şey ne oldu. Bu noktada Godzilla'nın başka bir gücün veya aslında kılık değiştirmiş Mechagodzilla'nın kontrolü altında olduğuna dair bir takım teoriler ortaya atıldı. Bununla birlikte filmin yayınlanan son fragmanı, neden kavga ettiklerine bir açıklama daha getiriyor.

Son olarak filmin Salvation isminde yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla vs. Kong filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir