Godzilla vs. Kong filminin yeni tanıtım videoları yayınlandı

Özgür Deveci 25.02.2021 - 12:08
MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan ve Adam Wingard imzası taşıyan Godzilla vs. Kong'un yeni tanıtım videoları yayınlandı.

MonsterVerse evreninin dördüncü filmi olan Godzilla vs. Kong'un yeni tanıtım videolar yayınlandı. Filmin daha önce yayınlanan fragmanından farklı sahnelere de yer verilen TV reklamlarında, daha çok Kong karakteri üzerine odaklanıldığını görüyoruz. Epik sinematik sahnelerin yer aldığı videolarda, iki devasa titanın karşı karşıya geldiği sahnelerde bulunuyor. MonsterVerse evreninin merakla beklenen yeni filmi, HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 31 Mart 2021 tarihinde gösterime girecek film, aynı gün içerisinde HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max'in olmadığı ülkelerde ise, yine aynı tarihte sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza Gonzalez, Brian Tyree Henry ve Danai Gurira gibi ünlü isimler yer alıyor. Max Borenstein, Terry Rossio ve Eric Pearson tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, 2004 yapımı Godzilla, 2017 yapımı Kong: Skull Island ve 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters filmleriyle tanıdığımız Adam Wingard oturuyor.

Godzilla vs. Kong filminin yeni tanıtım videoları yayınlandı

Godzilla vs. Kong, 31 Mart 2021 tarihinde gösterime girecek

Warner Bros. ve Legendary yapımı filmde, devasa King Kong ile yenilmez Godzilla karşı karşıya geliyor. Yayınlanan videolara daha detaylı baktığımızda Kong'un, Kafatası Adası'nda yaşayan gizemli bir kızla konuşmak için işaret dilini kullandığınız görüyoruz. Videonun devamında Kong'un okyanusun ortasında Godzilla ile savaştığını ve askerler tarafından Kong'un insanlığın hayatta kalmak için en iyi umudu olduğu söyleniyor.

Diğer tanıtım videosu da yine Kong ile başlıyor, ancak çok geçmeden Godzilla'yı ekranlarda görüyoruz. Filmin hayranları, Kong'un bir teknede Godzilla ile savaşmasının, Kong için dezavantajlı bir durum olduğunu belirtti. Öyle ki, mücadelenin sonunda dev maymun karakterimizin suya düştüğünü görüyoruz. Sonrasında ise Kong, harap olmuş bir şehirde çevresinde Monarch ajanları ile hareketsiz olarak gösteriliyor. Video, iki devasa titanın birbirlerine karşı kükreyişiyle sona eriyor.

Son olarak yayınlanan tanıtım videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla vs. Kong filminin yeni tanıtım videoları yayınlandı
İlginizi Çekebilir