GOG.com'a dev oyunlar geliyor

Murat Halilbeyoğlu 25.01.2012 - 11:02
Good Old Games hangi dev oyun dağıtımcısı ile anlaştı?
GOG.com'dan yeni bir sürpriz daha geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Team 17'nin Worms'unu kataloğuna ekleyen GOG.com, yeni anlaştığı bir dağıtımcıyı duyuruma arifesinde. Şu sıralarda siteye girdiğinizde bir sayaç karşınıza çıkacak. Sayacın üzerinde "Ne tarz bir kahraman olacaksınız?" şeklinde bir yazı yazıyor.

GOG.com'a dev oyunlar geliyor
Sitede konu hakkındaki bildiriye tıkladığınızda ise şunlar yazıyor:

"Sizlere daha önceden de söylediğimiz gibi 2012 yılı GOG.com için inanılmaz bir yıl olacak. Bunu ispatlamak için Mayalılar'ın bile tahmin edemeyecekleri dev bir dağıtımcıyı GOG.com'a dahil ediyoruz. Yeni dağıtımcı firmamız inanılmaz bir portfolyoya sahip ve bunların içerisinde tüm zamanların en iyi oyun kahramanları da bulunuyor. Bu kahramanlar önümüzdeki haftalarda bizlere katılmaya başlayacaklar. Bu karakterlerden iki tanesi perşembe günü sizlere sunulacak. Kısacası perşembe günü sizlere yeni dağıtımcımızın elinden iki yeni oyun sunacağız."

GOG.com'a dev oyunlar geliyor
Yeni dağıtımcının ve oyunların neler olabileceği hakkındaki en büyük tahmin Square Enix/Eidos yönünde, nitekim sayacın altındaki yazı sürekli olarak değişiyor ve sanki ilk Deus Ex'e gönderme yapıyormuş gibi. Bakalım bunu yarın anlayacağız.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
GOG.com'a dev oyunlar geliyor
İlginizi Çekebilir