Gökdelen filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?

Ersin Kılıç 6.07.2018 - 10:48
Takipçilerimizi ön gösterime davet ediyoruz

Merlin Sinema olarak tam 10 takipçimizi 13 Temmuz 2018'de gösterime girecek olan Gökdelen filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 5 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte Gökdelen filmini herkesten önce izleme şansına sahip olacaklar.

Gökdelen filmini herkesten önce izleyin

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin Sinema Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak. Bu özel gösterim 11 Temmuz akşamı İstanbul Anadolu yakasında gerçekleşecektir. Hafta başında kazanan takipçilerimiz açıklanacak ve kendilerine bilet ve gösterim yeri detayları gönderilecektir. Herkese bol şans!

Gökdelen filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?

Gökdelen filmi hakkında;

Tür:                     Aksiyon-Gerilim
Oyuncular:             Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han
Yazan ve Yöneten:   Rawson Marshall Thurber
Yapımcılar:     Beau Flynn, Dwayne Johnson, Rawson Marshall Thurber, Hiram Garcia
İdari Yapımcılar:     Dany Garcia, Wendy Jacobson, Eric Hedayat, Eric McLeod

Legendary’nin Gökdelen filminde başrolde dünya çapında bir ikon olan Dwayne Johnson, eskiden bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi Lideri ve ABD savaş gazisiyken artık gökdelenlerin güvenliği için çalışan Will Ford’u canlandırıyor. Ford, Çin’de görev yaptığı sırada dünyanın en yüksek ve en güvenli binasında yangın çıktığını görür ve bu yüzden suçlanır. Bu olay üzerine aranan bir kaçak olan Will’in olayın sorumlularını bulması, adını temize çıkarması ve binanın içinde, yangın emniyet hattının yukarısında mahsur kalan ailesini kurtarması gerekmektedir.

Rawson Marshall Thurber (Merkezi İstihbarat, Bu Nasıl Aile) tarafından yazılan ve yönetilen aksiyon gerilimin yapımcıları Beau Flynn (San Andreas, Sahil Güvenlik), Johnson, Thurber ve Hiram Garcia (San Andreas, Merkezi İstihbarat).

Gökdelen filminin idari yapımcıları Dany Garcia (Sahil Güvenlik, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (Çin Seddi, Çelik Yumruklar) ve Eric McLeod (Kong: Kafatası Adası, Karayip Korsanları serisi). Gökdelen, bir Universal Pictures filmidir. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 23:10
Herkesin facebook hesabı olmak zorunda mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 23:09
Herkes bir izlesin ondan sonra bakarız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 23:08
yok istemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 21:00
Birader her filmde bu adam oynamak zorundamı,zaten bu adam oynamıyor,filmin % 90 CGI oluyor genelde buda ortalıkta deli gibi hareketler sergiliyor,her filmdeki karakteri aynı kişi gibi overrated holywood boost
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2018 10:54
holywood ile aklımda kalacak tek şey,bu adam ve arkada patlayan CGI herhangi birşey,yanardağ olur,gökdelen olur,olurda olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gökdelen filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir