Gölge ve Kemik dizisinin dikkat çeken fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 27.02.2021 - 14:13
Grisha üçlemesinin ilk kitabından uyarlanan ve Netflix'te yayınlanacak olan Gölge ve Kemik (Shadow and Bone) dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Netflix merakla beklenen yeni dizisi Gölge ve Kemik (Shadow and Bones) için merakla beklenen ilk tanıtım videosunu yayınladı. Daha önce geçtiğimiz Aralık ayında çok kısa bir teaser ile gösterim tarihini paylaşan firma, bu sefer uzun ve dikkat çekici bir fragman ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

Gölge ve Kemik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Gölge ve Kemik dizisi Grisha Üçlemesi'nin ilk kitabından uyarlanıyor. Leigh Bardugo tarafından kaleme alınan Shadow and Bone kitabı 2012 yılında rafları süslemişti. Ardından 2013 ve 2014 yıllarında ise serinin diğer iki kitabı Siege and Storm ve Ruin and Rising ile karşılaşmıştık. Muhtemelen dizinin ilk sezonunun ardından tabi ki yakalayacağı başarıya da bağlı olarak iki sezon daha geleceğini düşünebiliriz. Tabi diğer taraftan dizi ilk kitabın adını taşıyor olsa da serinin ne kadarını konu edineceği henüz belli değil. 

Dizide tıpkı kitap serisinde olduğu gibi Alina Starkov isimli karakteri hikayenin merkezinde göreceğiz. İkiye bölünmüş bir evrenin tasvir edileceği yapımda karanlık ve yaratıklarla dolu bir bölge ile komşu olmak zorunda kalan insanların hikayesi anlatılacak. tabi ki bu bilinmezliğin araştırılması sırasında güçleri ortaya çıkan bir karakter hikayesi karşımıza çıkıyor. Alina Starkov karakterine Jessie Mei Li hayat verirken General Krigan rolünde ise daha önce Narnia filmleri dışında Westworld ve Punisher gibi önemli serilerde de karşımıza çıkan Ban Barnes'ı izleyeceğiz.

Dizinin fragmanı ve Netflix'te yer alan açıklaması şu şekilde; "Uğursuz güçler, yaşadığı dünyayı birleştirebilecek sihirli bir gücü ortaya çıkaran genç bir askere komplo kurar. Leigh Bardugo'nun Grishaverse romanlarından uyarlandı."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 06:58
Skull and bones tarikatını hatırlattı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gölge ve Kemik dizisinin dikkat çeken fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir