Google Pixel Watch akıllı saat duyuruldu

Ersin Kılıç 12.05.2022 - 13:37
Google I/O 2022 sunumunda birçok duyurunun yanı sıra uzun süredir beklenen Google Pixel Watch akıllı saat modelini de duyurdu.

Teknoloji ve yazılım devlerinden biri olan Google, her sene olduğu gibi Google I/O 2022 sunumunda birçok duyuruya imza attı. Android 13, yeni Pixel telefon modeleri, arama motoru, harita, çeviri gibi yazılımlarda yapılan yeniliklerin yanı sıra uzun süredir beklenen Google Pixel Watch akıllı saat modelinin duyurusuna da imza atıldı.

Google Pixel Watch akıllı saat modeli ile ilgili uzun bir süredir dedikoduların yanı sıra bazı sızıntılar da meydana gelmişti. Tüm bu sızıntıların ardından saatin tasarımı ve özellikleri nihayet ortaya çıkmış oldu.

Google Pixel Watch akıllı saat modeli tanıtıldı

Google Pixel Watch akıllı saat duyuruldu

Saatin tasarımına baktığımızda oval ve ortaya doğru kubbe dediğimiz bir yapıda olduğunu görüyoruz. Android 8 ve sonrasındaki tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak çalışacağı belirtilen Google Pixel Watch, acil durum kullanımı da dahil olmak üzere gelişmiş özellikler ile birlikte Wear OS sistemine eklenecek.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modelleri ile birlikte piyasaya çıkacağı belirtilen saat konusunda daha fazla ayrıntıya ise yer verilmedi. Yani bu yıl içerisinde çıkacak olan saatin fiyatı da henüz belli değil. Google'ın çıkış dönemine yakın teknik detaylar ile birlikte tüm bu bilgileri yayınlaması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google Pixel Watch akıllı saat duyuruldu
İlginizi Çekebilir