Gotham Knights çıkış tarihi 2022'ye ertelendi

Alparslan Gürlek 19.03.2021 - 20:10
WB Games Montreal tarafından geliştirilen DC evreninin yeni oyunu Gotham Knights için çıkış tarihi 2022 yılına ertelendi.

WB Games Montreal tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Warner Bros. Interactive'in yaptığı oyun ertelendi. Gotham Knights çıkış tarihi 2022 yılına sarktı. Bugün sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan yeni bir duyuruyla oyunun ertelendiğini oyunculara bildirdiler. Görünen o ki bu oyun da son zamanlarda bütün oyunların yaptığı gibi ertelenenler kervanına katıldı.

Gotham Knights çıkış tarihi değişti, 2022'ye sarktı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında duyurulan yapım dijital bir DC etkinliği sırasında oyuncuların karşısına çıkmıştı. Duyurulduğunda çıkış tarihi olarak 2021 yılını işaret etmişlerdi ancak bugün yapılan duyuruyla yeni Gotham Knights çıkış tarihi 2022 yılı içinde olacak. Yeni oyun hem tek başınıza hem de dilerseniz 2 kişi co-op olacak şekilde oynanabilecek.

Gotham Knights'ın Warner Bros. Montreal tarafından geliştirildiği detayı oldukça önemli. Çünkü aynı geliştirici, Rocksteady'nin sevilen üçlemesinin selefi olan Batman: Arkham Origins'i geliştirmişti. Gotham Knights bu oyunlarla ufak tefek benzerlikler taşısa da Warner Bros. oyunun yeni bir evrende geçeceğini ve Arkham oyunlarının devamı olmadığını doğruladı.

Gotham Knights çıkış tarihi 2022'ye ertelendi

Bu arada adı geçmişken Rocksteady, şu anda Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu geliştiriyor. Yeni nesil konsollar ve PC platformu için çıkacak oyun için daha önce de oldukça iyi bir fragman yayınlamışlardı. Grafikleriyle ve animasyonlarıyla öne çıkan oyun hakkında bilgimiz çok kısıtlı olsa da duyurulduğunda bir şeyler paylaşmışlardı. Yeni Suicide Squad oyunu ilk duyurulduğunda 2022'de çıkarmayı hedefliyorlardı. Umarız ki o da ertelenmez. İlgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Gotham Knights Hakkında

Batman'in öldüğü ve yeraltı dünyasının suçlularının Gotham City'i yıkıp geçirdiği bir dönemde başlıyoruz. Bütün işler artık Batman ailesine kalmış durumda. Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin, vatandaşlara umut getirmek, polislerle birlikte disiplini sağlamak ve suçlulara korku salmak için iş başına geçiyor. Geliştiridi açıklamasında "şimdiye kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen bir açık dünya RPG oyunu" olduğunu söylüyor. İsterseniz tek başınıza, istersenzi de arkadaşlarınızla co-op olarak bir kahramanı seçerek oynayabiliyorsunuz. Gotham'ın 5 ayrı bölgesinde devriye gezerek bulduğunuz her yerdeki suç faaliyetlerini sonlandırabileceksiniz. Bu da ana görevlerle birlikte yan görevlerin de çeşitliliğini vurguluyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 17:56
Batman nerede abi Batman? Bana ne Batfamily'den? Batgirl'le, Robin'le oynayacağım da ne olacak? Rocksteady'de Suicide Squad oyunu yapıyor, daha uzun yıllar Batman oyunu göremeyeceğiz. Neymiş Batman ölmüş de işler ufaklıklara kalmış. Batman ölmez bi kere, bir yerinden çıksın oyunun bari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 20:16
Türk oyuncularının ilk önce Türkçe öğrenmesi gerekiyor
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 13:42
İngilizler "to you" derken kolay yazılsın diye 2u diyorlar.Sence ingilizler ingilizce bilmiyorlar mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 22:03
Adamakıllı bir oyun yapmayacaksanız cıkmasa da olur.Rockstar games i örnek alın biraz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 18:56
Cyberpunk'tan sonra herkes işi sağlama almaya çalışıyor. Arkham serisiyle alakası yok gerçi bu oyun fos olacak gibi (Teknik ve tasarım anlamında iyi ancak gerisi vasat)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 14:52
Şaşırtıkmı hayır buda aynı avengers gibi olmasın da bu yıl çıksaydı bile almazdım ki 1 oyuna 500tl verecek kadar zengin değilim biz türk oyuncuların hali ne olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights çıkış tarihi 2022'ye ertelendi
İlginizi Çekebilir