Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir

Alparslan Gürlek 22.06.2020 - 10:13
Warner Bros. Entertainment, DC Fandome etkinliği için büyük sürprizler yapabilir. Gotham Knights ve Suicide Squad için alan adlarını tescillemiş durumdalar.

Warner Bros yakın zamanda karşımıza yeni bir Gotham Knights ya da Suicide Squad oyunuyla çıkabilir. ResetEra üzerinden dikkatli bir kullanıcı Warner Bros'un bu iki alan adını tescillediğini duyurdu.

Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir

ResetEra üzerinden DriftingOrbit isimli bir kullanıcının oluşturduğu konuya göre Warner Bros iki büyük başlığı için alan adlarını tescilledi. Warner Bros'un 22 Ağustos 2020 tarihinde yapacağı DC Fandome etkinliğinin sürpriz ismi olarak bu oyunlardan birini duymamız mümkün. 

Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir

Warner Bros'un resmi web sayfasının kaydında adı geçen MarkMonitor Inc. şirketinin ismini, yeni satın alınan alan adlarında görmek mümkün. Bu da alan adlarının Warner Bros tarafından alındığını doğruluyor. Gelelim bu alan adlarına, "GothamKnightsGame.com" alan adının Warner Bros tarafından 19 Haziran'da alınmış olduğunu biliyoruz. Tahminler Warner Bros Montreal'in yaptığı yeni bir Batman oyunu için alındığı yönünde. Bir diğer alan adı ise "SuicideSquadGame.com" olarak kaydedilmiş, yine MarkMonitor Inc. ismini görmek mümkün. Bu da bu alan adının da Warner Bros tarafından tescillendiğini doğruluyor. Suicide Squad'ın Rocksteady Studios tarafından duyurulması beklenen yeni bir oyun olduğu yönünde tahminler var.

Üçüncüsü çok ilginç, ilk iki alan adı kendi kendini açıklar nitelikte fakat üçüncüsü için hiçbir açıklama tam anlamıyla yeterli değil. Warner Bros bunu neden aldı? Arka tarafta neler dönüyor bilmiyoruz. Bugün alınan son alan adı ise "Suicidesquadkillthejusticeleague.com" şeklinde ve yine MarkMonitor Inc. tarafından kaydı yapılmış. Hali hazırda bulunan Warner Bros resmi web sayfasının da MarkMonitor Inc. tarafından kaydının yapıldığını belirtmek gerekiyor. Diğer iki alan adını bir şekilde anlardık da, bu sonuncusu ciddi şekilde enteresan görünüyor. 

Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir

İlk ikisi için bir şeyler söylemek mümkündü fakat üçüncü alan adı ortalığı karıştırdı. Suicide Squad kill the Justice League?! Warner Bros tarafında neler döndüğünü bilmiyoruz fakat bu alan adını öylesine almış olmadıklarını düşünüyorum. DC Fandome etkinliği yapıldığında neler olup bittiğini anlayacağız. Ancak, biraz daha beklememiz gerekiyor, etkinlik tarihi -ertelenenler kervanına katılmazsa- 22 Ağustos 2020 olarak duyuruldu. Tam 24 saat boyunca çeşitli sanatçıların ve DC evreninin yaratıcılarının katılacağı etkinlikte Warner Bros'un yeni oyunlarını da göreceğiz. Etkinlik dijital ortamda yapılacak ve dünyanın her yerinden insanlar ücretsiz katılabilecek.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 01:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 13:58
Millet Batman Arkham bekliyor, diğerleri olsa olsa mobil veya online oyundur.
Bilgekhan
Bilgekhan 22.06.2020 21:11
Teaser'ı eylül ekim gibi verdiler de duyurmadılar. İptal etmedilerse. Corona'dan duyuramadılar yayınlanacaktı Gamescon'da.
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 18:23
Ne Arkham ı pardan? Arkham serisi bitti aloo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 11:22
"Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir" eskileri hangileriydi paylaşır mısınız?
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 16:17
Suicide Squad'ın bir mobil oyunu vardı. Muhtemelen bu oyunlarda mobile gelecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 12:20
Birini warner bros kendisi arkham originsi yapanlar diğerini de Rocksteady yapsa ne güzel olmaz mıydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Gotham Knights ve Suicide Squad oyunları yolda olabilir
İlginizi Çekebilir