Gotham Knights Rusça dil desteği kaldırıldı

Atıf Doğan Özcan 31.05.2022 - 17:58
Herkes tarafından merakla beklenen oyunun yapımcısı Rusya konusunda tavrını ortaya koydu ve Gotham Knights Rusça dil seçeneği konusunda yaptırıma gitti.

Bu sene piyasaya çıkması beklenen oyunda Warner Bros ekibi yaptırıma gitme kararı aldı ve Gotham Knights Rusça dil desteği konusunda işlem yaptı. Son dönemde Rusya’ya karşı tepki gösteren firmalar arasına onlarda katılmış oldu.

Gotham Knights Rusça dil desteği geri çekildi

Gotham Knights Rusça dil desteği kaldırıldı

Yapımcı oyun daha piyasaya çıkmadan aldığı ani bir kararla Rusça dil desteğini (altyazı ve seslendirme) oyundan kaldırdı. Warner Bros, konuyla alakalı hiçbir açıklama yapmazken, alınan bu karar ile oyunun bütün sürümlerinden Rusça dil seçeneği kaldırıldı. Firma sadece bununla kalmadı, oyun için Rusya bölgesinde ki pazarlama etkinliklerini de durdurdu.  The Happy Warriors ile iletişime geçen bazı kaynaklar Warner Bros’un Rusya’dan tamamen çekildiğini belirtiyor.

Oyunun resmî web sitesinde dil seçenekleri arasında Rusça bölümü de artık yok, siteye girerseniz Rusça kısmına tıkladığınızda “404 Hatası” almaktasınız. Konuyla alakalı resmi bir açıklama gelmese de bunun bir teknik bir arıza veya hata olmadığını anlamak çok da zor değil. Rusya’nın Ukrayna işgalinin buna sebep olduğu çok açık bir şekilde ortada.

Yapımcı en son Gotham Knights’ın PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmayacağının duyurusunu yayınlamıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2022 15:24
Türkçe altyazı koyun bari..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2022 21:58
Biz bir yeride işgal etmedik, yıllardır bizim dile çıkan oyun sayısı oldukça az...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights Rusça dil desteği kaldırıldı
İlginizi Çekebilir