Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor

Alparslan Gürlek 16.03.2021 - 16:09
Gothic Remake için açılan Steam sayfasına yerleştirilen ilk ekran görüntüleri harika görünüyor. Aynı zamanda oyunun boyutu da ortaya çıktı.

Alkimia Interactive tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan Gothic 1 Remake için ilk ekran görüntüleri Steam'de yerini aldı. Yakın zamanda açılan oyunun mağaza sayfası aynı zamanda oyuncular için ufak detayları da içerisinde barındırıyor. Gothic Remake görünen o ki piyasaya şifa gibi gelecek. Geçtiğimiz günlerde 20. yaşına giren oyun için gelen yeniden yapım projesi, açıkçası umut verici görünüyor.

Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı

Steam mağaza sayfasının açılmasıyla, Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri de internette yerini almış oldu. Açıkçası grafikler ekran görüntülerinde gibi olursa, oyun büyük ses getirebilir. Kült RPG Gothic 1'in yeniden yapım sürümü, tamamıyla çağa ayak uydurmuş gibi görünüyor. Oyunun Steam sayfasındaki kısa açıklamada şu yazıyor:

Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor

"Myrtana Krallığı, amansız bir Ork ordusu tarafından işgal edildi. Kral II. Rhobar, güçlü silahlar üretebilmek için büyük miktarda büyülü cevhere ihtiyaç duyuyor. Khorinis madenlerini mevcut tüm mahkumlara işletiyor."

İçerik olarak Gothic Remake, oyunculara orijinale sadık kalan tamamen bir remake deneyimi vaat ediyor. Aynı zamanda oyundaki dövüş sistemi, modern çağın standartlarına ayak uyduracak şekilde düzenlenmiş. İsimsiz bir kahramanı canlandıracağımız oyunda, maden kolonilerini günümüz grafikleriyle yeniden keşfetme şansına sahip olacağız.

Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor

An itibariyle Gothic Remake için duyurulmuş bir çıkış tarihi yok. Steam mağaza sayfasında da "Çok yakında" olarak belirtilmiş. THQ Nordic'in Barselona'daki yeni stüdyosunda geliştirilen oyun için açıkçası oldukça umutluyuz. Henüz netleşmese de sistem gereksinimlerine dair küçük detaylar da mağazada yerini almış.

Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor

Oyun, işletim sistemi olarak en az Windows 10 64 bit gerektiriyor. Henüz spesifik bir işlemci belirtilmese de, en az 8GB RAM'e sahip olmanız gerekecek. Bunun yanı sıra ekran kartı da belirsiz olsa da en az DirectX 11 sürümünü desteklemeli. Oyunun bilgisayarımızda kaplayacağı alan ise 30 GB olarak belirtilmiş.

Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor

Gothic 20 yaşına girdi!

Dün Steam mağazası üzerinden yapılan bir duyuru ile ilk oyunun 20 yaşına girdiğini belirttiler. Bunun şerefine, oyuncularla yeni oyunlarından bir Scavenger görseli paylaştılar. Peki sizce Gothic Remake nasıl gözüküyor? Görüş ve fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 12:26
Çimenler diken gibi, taşların kayaların bir yüzeyi simsiyah GI dan eser yok, ağaçlar speedtree ver. 1.0 gibi 20 sene öncesinin teknolojisiden, ilk imajdaki brandada ne 2sided lighting var ne scatter, say say bitmez neresi harika anlayamadık merlin.
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 23:21
sanki oyun 2010 senesinde yapılıp piyasaya sunulmuş gibi bayat görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 00:15
ilk ekran görüntüleri derken? Oyunun 7 ay önce yayımlanmış 1 saatlik gameplay videosu var youtube da.
----------------
Oyundan alınmış geliştirici tarafından yayınlanan resmi ekran görüntülerini kastetmiştim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 22:40
KONU DIŞI

Sony ps5'e yeni bi uncharted oyunu yapmassan gözlerim açık gidecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 16:31
Gothic 1 ve 2'yi herhalde 10'ar defa bitirmişimdir. O oyundaki atmosferi hiçbir rpg'de bulamadım. Her patikanın, her yapının bir değeri bir hikayesi var oyunda. Yeni nesil boş open world oyunlardan sonra tekrar ilaç gibi gelir gothic remake.
JosefStone
JosefStone 16.03.2021 22:21
Vaktiyle yakalayamadığım oyunlardan gothic 1 ve 2 , yakın zamanda başlayayım dedim ilk 1 saatten sonra ciddi anlamda baydı.Hikayesi, evreni bir yana, mekanik ve kontrollerinin cidden elden geçirilmesi gereken bir oyun serisiydi Gothic, darısı diğer oyunlarının başına (arcania hariç :) ).
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gothic Remake için ilk ekran görüntüleri harika görünüyor
İlginizi Çekebilir