gPotato.eu Japonya'ya bağışta bulunuyor

Merlinin Kazanı 25.03.2011 - 13:50
Oyun aracılığı ile Japonya'ya yardımcı olmak mümkün
Flyff, Rappelz, Terra Militaris & Castle of Heroes oyunlarında mevcut olacak olan yeni bağış eşyalarından gelecek maddi kaynak, Japonya'daki deprem mağdurları için İrlanda Kızılhaç'ı tarafından Japon Deprem Yardım Fonu’na aktarılacak.

Avrupa’nın önde gelen www.gPotato.eu portalı üzerinden hizmet veren ve lider online oyun yayıncılarından Gala Networks Europe, 4 tane oyunu üzerinden Japonya’ya yapılan yardımlara destek vermek için özel bağış eşyaları sunuyor.

25 Mart 2011’de başlayacak bağış kampanyasında; Rappelz ve Flyff oyunlarında hesapları olan oyuncular her oyunun mağazasından alacağı bağış eşyaları ile İrlanda Kızılhaç’ına bağışta bulunabilecek. Terra Militaris ve Castle of Heroes oyuncuları ise bağış kampanyasına gelecek haftadan itibaren katılabilecek. Bağış eşyalarının bütün maddi değeri Japonya’ya yollanması amacıyla İrlanda Kızılhaç’ına iletilecek.

gPotato.eu Japonya'ya bağışta bulunuyor
Gala Networks Europe CEO’su Hyun Hur şöyle belirtiyor: “Ana şirketimiz Tokyo merkezli olduğu için Japonya'daki afetten dolayı hepimiz derinden etkilendik ve gPotato.eu üyelerinin depremzedelere yardım edebilmeleri için böyle bir kanal oluşturmak istedik. İrlanda Kızılhaç’ını destekleyerek oyuncularımız Japonya’nın şu ana kadar başına gelmiş en kötü doğal felaketinin yaralarını kapatmasına bir parça katkı yapabilecekler."

Bu konu hakkında daha fazla bilgiye gPotato.eu’nun resmi web sayfası  https://rappelz.gpotato.eu üzerinden ulaşabilirsiniz.

Rappelz ve bütün diğer gPotato.eu oyunları hakkındaki bütün basın açıklamalarını https://press.gpotato.eu/latest.asp adresimizdeki basın merkezinde bulabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
gPotato.eu Japonya'ya bağışta bulunuyor
İlginizi Çekebilir