Gran Turismo 7 betası çok yakında çıkabilir

Murathan Özlü 13.07.2021 - 15:21
Playstation Gran Turismo betasını sızdırmış olabilir. Playstation'ın resmi web sitesine giren oyuncular GT7'nin betasını oynayabiliyorlar.

Gran Turismo 7 betası Playstation's Experience adlı bir site üzerinden ortaya çıktı ve gelen bilgilere göre bazı oyuncular oyunun betasına ulaşmış durumda. Henüz Playstation ekibi tarafından resmi olarak duyurulmamış olan Gran Turismo 7 betası kısa bir süre sonra ise bu siteden kaldırılmış. Tabi bu süre zarfında bazı oyuncuların betaya ulaşabildikleri rapor edildiği gibi Sony'nin yakında Gran Turismo 7 betası konusunda bir açıklama yapabileceği de düşünülüyor.

İİk olarak GTPLanet'in dikkatini çeken Gran Turismo 7 beta sayfasının yanlışlıkla açıldığı iddia ediliyor. Playstation'ın en önemli markalarından olan GT'nin yeni oyununun en erken geliş tarihi 2022'nin belirsiz bir tarihine çekilmişti.

Gran Turismo 7 betası çok yakında çıkabilir

Gran Turismo 7 betası çok yakında çıkabilir

GTPlanet'in haberine göre ise oyuncular, oyunun betasına Playstation tarafından davet edildiler. Davet alan oyuncular basit bir oyun içi görevi tamamlayarak betayı açabiliyorlar.  Sosyal medyada, Sony'nin bu hamlesinin oyunu tanıtmak için bilerek yapıldığı iddia ediliyor.

Oyunun betasını denemek isteyen oyuncuların öncelikle internet sitesinin ilgili kısmına giriş yaparak Gran Turismo ile ilgili kısıma gelmeleri gerekiyor. Ardından " Görevi Başlat", "Senaryolar" kısmından "İtalya" bölümü seçilebiliyordu. Ekranda gözüken görevler arasında " The “Gran Turismo Beta (Test)" de yer alıyordu. İtalya görevini tamamlamalarının ardından Beta fragmanıız izleyen oyuncular ise bir sürprizle karşılaştılar.  "Beta koduna erkenden eriş" butonuna tıklandığından verilen kodun, 12 harfli digit code yerine 1234-5678-9012 gibi bir kod olduğu ve herhangi bir işlevi olmadığı ifade ediliyor. An itibari ile bu işleyişe tabi ki ulaşılamıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2021 18:00
Yav abi bırakın bu işleri artık. XBOX tarafı çatır çatır Forza ile coşarken jenerasyonda 1 çıkan oyun mu bekleyeceğiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 7 betası çok yakında çıkabilir
İlginizi Çekebilir