Grand Theft Auto Online için işçi bayramı etkinliği başladı

Alperen Yüksel Altuğ 4.09.2015 - 20:59
İşçi Bayramı'nız kutlu olsun
Şimdi diyeceksiniz ki İşçi Bayramı 1 Mayıs tarihinde değil mi? Labor Day yani İşçi Bayramı, Amerika Birleşik Devletleri'nde her Eylül ayının ilk Pazartesi günü, işçilerin ekonomik ve sosyal hakları dolayısıyla kutlanan bayramdır. Bundan dolayıdır ki Rockstar Games, yeni bir etkinlik ile karşımıza çıktı.

Bu etkinlik tam olarak dört gün sürecek ve hergün farklı bir etknlik modu ile karşımıza çıkacak. Bugün başlayan etkinlik için ilk gün; ELITAS TRAVEL mağazasında %25'lik bir indirim sizleri bekliyor. Bunun yanında ise, hava yarışlarında ve paraşüt etkinliklerinde ise iki kat GTA Doları ve tecrübe puanı imkanı bulunuyor.

Cumartesi günü ise, LEGENDARY MOTORSPORT mağazasında %25'lik bir indirim olacak. Bunun yanında da tüm kara yarışlarında iki kat GTA Doları ve tecrübe puanı sizlerin olacak. Pazar günü ise DOCKTEASE mağazasında %25'lik bir indirim olacak ve deniz yarışlarında ise iki kat GTA Doları ve tecrübe puanı imkanı sunulacak. Son gün olan Pazartesi günü de, WARSTOCK CACHE & CARRY mağazasında yer alan araçlar için %25'lik bir indirim olacak. Bunun yanında ise tüm ölüm maçlarında (Deathmatches), ise iki kat GTA Doları ve tecrübe puanı ile daha fazla para ve tecrübe kazanabileceksiniz.

Grand Theft Auto Online için işçi bayramı etkinliği başladı
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2015 11:06
Adamların işçi bayramı bile kapitalizm öğeleri barındırıyor. İşçi bayramı nedneiyle %25 indiirm nedir? :D
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2015 17:59
İşçi denen şey zaten kapitalizmde olur, ne bekliyordun? Herkes bir anlamda bir üssünün işçisidir zaten. Çok zengin bir iş adamı olsan bile hizmet ettiğin bir EFENDİ'n hep vardır. Tabiat kanunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2015 15:08
%75 umuyordum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grand Theft Auto Online için işçi bayramı etkinliği başladı
İlginizi Çekebilir