Grand Theft Auto V nerede geçecek?

Sami Türk 21.02.2011 - 09:54
Grand Theft Auto V nerede geçecek?
Grand Theft Auto 5'te olayların geçeceği yer hakkında birçok teori var, bunların bir kısmı da Rockstar Games tarafından körükleniyor. Grand Theft Auto 4: Episodes from Liberty City'de geliştiriciler, Liberty City'nin günlerinin sayılı olduğu ve "sonraki durağın" yaklaştığını belirten bir ilan koydular.

Bu durağın nerede olduğunu bir harita parçası işaret ediyor. Söylentiler, San Andreas ve Vice City'nin yanı sıra Avrupa'da Londra ya da Fransa gibi yerleri de içeriyor. Fakat bunlar daha ziyade söylenti olarak kalıyor, zira Rockstar'ın müdürü Dan Houser, GTA 5'in mekanı hakkında henüz karar vermediklerini belirtti.

Houser, Times'a verdiği röportajda "Ekibe gelince, onlar işe başladı bile. Vahşi Batı'da geçen bir oyun yapılıyor (Red Dead Redemtion) ve yeni GTA hakkında da düşünmemiz lazım. Önce bir şehir bulacağız, sonra da karakterleri" dedi.

Houser aynı zamanda, kendisinin de katıda bulunacağı oyunun nihai senaryosunun 1000 sayfa civarında olacağını belirtti. Böylelikle normal bir filmin yaklaşık 10 misli uzunlukta olacak.

Kaynak: www.gameswelt.de
Yorumlar 84
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 23:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2015 20:58
bilmem hangi şehirde geçer
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grand Theft Auto V nerede geçecek?
İlginizi Çekebilir