Gravity Rush 2 ertelendi

Hürcan Köse 6.10.2016 - 11:51
Kat'in hikayesini sonlandırmak için biraz daha beklemeliyiz
İlk çıktığı zaman öncelikli olarak Vita'ya geldiği için pek fazla ünlenmeyen ancak daha sonra Remastered versiyonu ile PlayStation 4'ü de şenlendiren Gravity Rush oyun dünyasına gerçekten yeni ve ferah bir nefes gibi gelmişti. Farklı karakteri, karakterin farklı hikayesi, güçleri ve genel olarak oyunun konu aldığı evren gerçekten takdire değerdi.

Gravity Rush 2 ertelendi
Duyurusu yapıldıktan sonra merakla beklenen Gravity Rush 2'de de yine ana karakterimiz olan Kat ile hikayemize devam edecek ve yapımcının dile getirdiği üzere bu sefer hikayeyi sonlandıracağız. Gravity Rush 2 bugün yapımcının yaptığı açıklamaya göre 18 Ocak 2017 tarihine ertelendi ancak yapımcı bir güzellik yaptı ve bu ertelemeyi telafi etmek adına oyun için daha sonra çıkarılacak olan ücretli hikaye DLC'sini tamamen ücretsiz olarak tüm oyunculara vereceklerini açıkladı. İşte bu güzel bir adım.

Yine yapımcının açıklamasına göre oyunun ertelenme sebebi tahmin edebileceğiniz üzere Gravity Rush 2 tecrübesini en kusursuz hale getirebilmek içinmiş. İlk oyunun gayet iyi bir yapım olduğunu düşünce benim Keiichiro Toyama'ya olan inancım tam.

Gravity Rush 2 ya da orijinal adı ile Gravity Daze 2, 18 Ocak'ta PlayStation 4'e özel olarak çıkacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gravity Rush 2 ertelendi
İlginizi Çekebilir