gog.com sezon indirimi ile beraber Grim Fandongo'yu bedava yaptı

Mehmet Atilla Turan 12.12.2017 - 18:36
GoG.com aynı zamanda yeni yapımlara da indirim getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Full Throttle gibi "Remastered" versiyonu çıkan Grim Fandango, oyunculara harika bir nostalji yaşatmıştı. Çıkışından iki sene geçmesine rağmen oyuncuların halen sıklıkla akıllarına getirdiği Grim Fandango, iki gün boyunca gog.com'da ücretsiz ve herkese erişilebilir oldu.

Sadece bedava oyunla bitmiyor, aynı zamanda indirimler de var

Steam ve HumbleBundle gibi diğer oyun platformlarında bulunan sezon indirimleri Good Old Games'de de bulunuyor. Çoğu yeni ve herkesin gözdesi sayılacak oyunlar %90'a kadar indirimlere girdi. İndirimde bulunan oyunlar arasında klasiklerden (Deus Ex, Thief, Jazz Jackrabbit) tutun, yeni çıkmış yapımlar da (Witcher III: Wild Hunt, A Hat in Time, Hellblade Senua ve Cuphead) indirimde bulunuyor. İndirimlerin birkaç hafta sürmesi beklenirken, Grim Fandango: Remastered'ı almanız için sadece iki günlük bir süreniz bulunuyor. Eğer siz de bir kopyasını kapmak isterseniz Good Old Games'in sitesine buradan ulaşabilir ve kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra sadece oyunu ana sayfada bulunan linkten istemeniz yeterli, zamanı gelince ise size kodu gönderiyorlar e-mail veya sitedeki hesabınızdan gönderiyorlar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2017 00:03
muhteşem bir oyun kaçırmayın pc oyun tarihinde ilk 10 a girer
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 21:14
GOG Connect de bayağı oyun var. Limbo, Inside, Outlast vb.. Eğer Steam de bu oyunlara sahipseniz, connect ile, önümüzdeki iki hafta içerisinde, hiçbir ücret ödemeden gog hesabınıza da ekleyebilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grim Fandango: Remastered iki gün boyunca ücretsiz
İlginizi Çekebilir