Ground Zeroes'un da Companion App'i olacak!

Can Arabacı 27.02.2014 - 11:40
iDROID, Android ve iOS cihazlara geliyor...
Yeni nesil oyunların artık vazgeçilmezlerinden özelliklerinden olmaya başlayan "Companion App" özelliği Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes'a da yolunu buldu! iDROID adındaki program 20 Mart tarihinde önce Japonya'da çıkışını yapacak ve yine aynı hafta içerisinde Avrupa-Amerika için de aktif hale gelecek.

Snake'in oyun içerisindeki oyuncaklarıyla bütünleşik olarak çalışacak iDROID sayesinde diğer oyuncuların en çok hangi bölgelerde öldüğü gibi bilgilere de ulaşabileceksiniz. Böylece o bölgede sıkça ölen oyuncular varsa, oyun size oranın bir nevi tehlikeli bir bölge olduğunu söylemiş olacak. Aynı zamanda normalde görüş açınızı kapayan menüleri de bu uygulamaya aktararak gözünüzü düşmanlarınızın üzerinden ayırmamış olacaksınız. Bunlara ek olarak oyun dışında da işlevselliğini koruyan uygulamadan, oyunun müzikleri ve karakter hikâyeleri gibi kısımlara da ulaşabileceğiz.

The Phantom Pain'e geçip geçmeyeceği henüz belli olmayan iDROID, iOS ya da Android bir cihaza sahipseniz muhtemelen Ground Zeroes'daki en büyük yardımcılarınızdan biri olacak anlayacağınız.

Ground Zeroes'un da Companion App'i olacak!
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 12:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ground Zeroes'un da Companion App'i olacak!
İlginizi Çekebilir