GTA 5 Batman Asylum modu oldukça iddialı duruyor

Ersin Kılıç 7.02.2022 - 16:17
JulioNIB adlı mod yapımcısı tarafından yayınlanan yeni video GTA 5'i adeta kendi içerisinde bir Batman Asylum oyununa çeviriyor.

GTA 5 için şimdiye kadar birçok mod ile karşılaşmış olsak da zaman zaman mod yapımcılarının gözdesi olan oyun için oldukça iddialı modlarla da karşılaşıyoruz. Bu modlar arasında özellikle süper kahraman temalı olanların ayrı bir ilgi çektiği bir gerçek. Daha önce Hulk, Örümcek Adam, Flash, Superman ve Batman gibi kahramanların temasına sahip olan modlarla karşılaşmıştık. Üzerinde uzun süredir çalışılan yeni GTA 5 Batman modu ise yeni videosu ile birlikte ne kadar iddialı olduğunu bizlere gösteriyor.

GTA 5 Batman Asylum modu oldukça iddialı duruyor

GTA 5 için daha önce farklı mod çalışmalarına da imza atan "JulioNIB" kod adlı mod yapımcısı, geçtiğimiz aylarda bu yeni mod çalışmasını duyurmuş ve kısa bir video paylaşmıştı. Yayınlanan yeni video ise bu mod çalışması için ne kadar ol alındığını gözler önüne seriyor. Videoya baktığımızda tıpkı Batman Arkham serisinde olduğu gibi bir dövüş sistemiyle karşılaşıyoruz. Tabi Kara Şovalye'nin her zaman kullandığı silahlara ve meşhur aracına da yer verilmiş.

Kanca kullanımı, pelerinle süzülme ve yakın dövüş dinamikleri dışında karakterin tüm hareketleri için özel bir çalışmaya imza atılan modun videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz. Şu anda sadece Patreon destekçilerine açık olan bu modun çok yakında herkese açılacağı da belirtilmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2022 20:36
Sis batarangı sadece görsel gibi geldi, düşman yine nişan alabiliyor ama geneli çok güzel yapmış helal olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 5 Batman Asylum modu oldukça iddialı duruyor
İlginizi Çekebilir