GTA 5, Elden Ring ve dahası Xbox Cloud Gaming'e geliyor olabilir

Alparslan Gürlek 10.08.2022 - 12:32
Bazı söylentiler GTA 5, Elden Ring ve daha birçok oyunun bulut tabanlı oyun hizmeti olan Xbox Cloud Gaming'e gelebileceğini işaret ediyor.

Xbox Game Pass kütüphanesinde olmayan birkaç oyun daha Xbox Cloud Gaming hizmetiyle oynanabilir olacak gibi görünüyor. Twitter üzerinde @Knoelbelbroet isimli bir kullanıcının tespit ettiği üzere GTA 5, Elden Ring ve Soul Hackers 2 için mağaza sayfalarında Cloud Gaming Beta logoları yer almaya başladı. Bu da önümüzdeki dönemde söz konusu oyunların bulut üzerinden oynanabileceğine işaret ediyor.

GTA 5, Elden Ring ve Soul Hackers 2 Xbox Cloud Gaming desteğine kavuşuyor olabilir

Oyunların mağaza sayfalarında Xbox Cloud Gaming Beta logosu gösterilmeye başlasa da şimdilik oyunları bulut üzerinden oynamak mümkün değil. Ancak bu durum şirketin ilerleyen dönemde bu oyunlara bulut tabanlı oynama desteği ekleyeceğine işaret ediyor olabilir.

Microsoft bu yılın başlarında Xbox Game Pass Ultimate üyelerinin, Game Pass kütüphanesi dışında sahip oldukları oyunları da buluttan oynayabileceklerini duyurmuştu. Ancak bu sistem henüz faaliyete geçmiş değil. Bu yılın sonlarına doğru hayata geçmesi bekleniyor.

GTA 5, Elden Ring ve dahası Xbox Cloud Gaming'e geliyor olabilir

Xbox Cloud Gaming bir süredir oyuncuların bulut teknolojisini kullanarak Game Pass oyunlarını oynamalarını sağlıyordu. Bu teknoloji özellikle bilgisayarı bu tür oyunları çalıştıracak kadar güçlü olmayan ancak internet bağlantıları hızlı olan oyuncular için güzel fırsatlar sunuyor.

GTA 5, Elden Ring gibi nispeten iyi sistemler isteyen oyunların bu programa dahil edilecek olması da oyuncular için sevindirici bir haber olacaktır. İlerleyen dönemde daha fazla detayın açıklanmasını bekliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 5, Elden Ring ve dahası Xbox Cloud Gaming'e geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir