Rockstar, Sevgililer Günü'nü unutmadı ve özel bir etkinlik yaptı

Mehmet Atilla Turan 13.02.2018 - 19:29
Rockstar da Sevgililer Günü'nü kutluyor.

Sevgililer Günü yaklaştıkça, çoğu oyun platformu ve çevrim içi oyun, indirimlerde veya bedava içeriklerde bulunuyor. Rockstar Games, bu seneki Sevgililer Günü'nü kutlamak için ise oyunculara özel bir Hot Rod türünde bir araç hediye edecek. Hot Rod'un markası ise oyunda olan Vapid Hustler, fakat farkı ise Rockstar tarafından özel olarak modifiye edilmesi, bir nevi "Custom" da denebilir.

Sevgililer Günü ile beraber indirimler de var

625.000 GTA$ fiyatında olan Vapid Hustler, yarından itibaren Legendary Motorsport'ta satışa sunulacak. Sadece bunla beraber indirimler ve oyun modlarında çifte GTA$ ve RP kazanma şansı bulunuyor. Çifte GTA$ ve RP kazanma şansınızın olduğu oyun modları ise Deadline, Lost vs. Damned, Resurrection, Slasher ve Till Death Do Us Apart olarak belirlendi. Ayrıca, belirttiğimiz gibi bazı önemli araç, yat ve evler indirimde bulunacak.

Grand Theft Auto: Online'a ait etkinlik yarın PC, PS4 ve Xbox konsollarında aktifleştirilecek. Rockstar, aynı zamanda çiftler için bulunan giysiler, dövmeler ve ekipmanlar için de %25 indirim yaparak en azından temaya sadık kalmayı başardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: Online'da Sevgililer Günü'ne özel araç ve indirimler var
İlginizi Çekebilir