GTA serisinin radyo sunucusu Rockstar'dan ayrıldı

Alparslan Gürlek 14.08.2020 - 16:09
GTA serisindeki oyun içi radyo programlarının sunumlarını yazan ve seslendiren Lazlow Jones, Rockstar Games ile yollarını ayırdı.

GTA serisi için deneyimli bir yazar, yapımcı ve radyo programı sunucusu olan Lazlow Jones, yaklaşık 20 yıllık bir sürenin ardından Rockstar'dan ayrıldı.

GTA serisinin radyo sunucusu ve yazarı Rockstar'dan ayrıldı

Grand Theft Auto içerikleri üreten YouTube kullanıcısı GTAMen tarafından fark edildiği üzere Jones Rockstar'dan ayrılalı hayli olmuş. LinkedIn profiline baktığımızda Nisan 2020'de şirketten ayrıldığını ve şu anda Disney ve Netflix için geliştirme aşamasında olan birkaç dizinin üzerinde çalıştığını ve "bir video oyun şirketi için danışmanlık yaptığını" belirtiyor.

Lazlow Jones, Rockstar'ın Red Dead Redemption, Bully ve Grand Theft Auto gibi en popüler serilerinin çoğunda çalıştı. Onu birçok oyun içi radyo programlarının sunumlarını yazmasından ve seslendirmelerinden tanıyoruz. Grand Theft Auto V'deki Chattersphere ve Grand Theft Auto: Vice City'deki V-Rock Lazlow Jones'un seslendirdiği radyo programı sunumlarındaki isimlerdi.

Jones'un yazar ortağı Dan Hoser, 1998'de kardeşi Sam ile stüdyoyu kurduktan sonra, bu yılım Mart ayında Rockstar Games'ten ayrılmıştı. Sam Houser ise Rockstar'ın şirket başkanı olmaya devam ediyor. Bu can damarı olmasa da seriye lezzet katan isimlerin Rockstar'dan ayrıldığını duymak ise bizleri üzüyor.

GTA serisinin radyo sunucusu Rockstar'dan ayrıldı

Ayrıca Grand Theft Auto V'in 2021 yılının ikinci yarısında yeni nesil konsollara geldiğini de hatırlatalım. Sony'nin yaptığı PlayStation 5 oyunlarının gösterildiği sunumda ilk sırayı alarak tepkileri üzerinde toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise GTA Online için Los Santos Summer Special güncellemesi yayınlanarak oyunun içerikleri zenginleştirilmişti. Büyük bir güncellemeydi fakat dahasının yolda olduğunu biliyoruz. Zira geçenlerde Rockstar Games Grand Theft Auto Online için gelecek en büyük güncellemenin üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Oyuncular ve hatta büyük isimler bile Rockstar'ın bu GTA V tutumunu alay konusu etmişlerdi. Geçtiğimiz aylarda Elon Musk, Rockstar'ın GTA V tutumuyla dalga geçmişti. Bunun yanı sıra yeni bir oyun bekleyen tüm oyuncular da GTA V için yapılan bütün güncellemeler için Rockstar'a daha fazla sinirleniyor. Ancak Epic Games Store'da bedava dağıtılmasının ardından GTA V satışlarının yükselmesi ve GTA Online'ın hala kazandıran bir ekmek kapısı olması Rockstar'ı yeni bir oyun yapmaktansa bunları geliştirmeye itiyor olabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2020 10:21
Bu adam aynı zamanda radyodaki müziklerden de sorumluydu yazık olmuş GTA radyolarında her zaman kaliteli müzikler olur bakalım akıbeti ne olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2020 16:42
Herhalde dünyanın aktif 7/1 i gta falan oynuyor olmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA serisinin radyo sunucusu Rockstar'dan ayrıldı
İlginizi Çekebilir