GTA'nın dağımtıcısı Nintendo Switch'ten umutlu

Furkan Güler 3.08.2017 - 10:18
Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick Switch'in geleceğinden oldukça umutlu.
Video oyun dünyasının en çok kazandıran serilerinden bir tanesi olan Grand Theft Auto serisinin dağımtıcısı Take-Two, yaptığı basın açıkamasında Nintendo Switch hakkında konuştu. NBA 2K18 ve WWE 2K18'i Nintendo Switch için çıkararak ellerinden geldiği tüm desteği verdiklerini belirten Take-Two'nun  Zelnick, Switch'in geleceğinden oldukça umutlu durumda.

Nintendo'nun da kendilerine oldukça ılımlı yaklaştığını belirten Zelnick, Switch platformunun diğer platformlara göre oldukça fazla potansiyeli olduğuna değindi. Geliştirici ekipler ile yaptıkları toplantılarda oldukça iyi geri dönüşler aldıklarını belirten Zelnick, aynı zamanda Switch'in market payının büyümesini istiyor.

GTA'nın dağımtıcısı Nintendo Switch'ten umutlu
Dağıtımcıların az da olsa geliştiricilere yön verdiği bu günlerde Take-Two'a ait olan herhangi bir firmadan Switch için özel bir oyun görebilriz. Nintendo Wii'nin başarısını düşündüğümüzde Switch, Wii kadar başarılı olursa video oyun dünyasının yeniden Nintendo etrafında döneceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Take-Two'nun en büyük kozu olan Red Dead Redempion 2'nin Switch'e gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil. Ancak baştan sadece PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştirilen oyunun Switch'e gelme durumunun biraz zor olacağını söyleyebilirim.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
agg1401
agg1401 3.08.2017 18:13
Bu Take-Two'ya zerre güvenmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA'nın dağımtıcısı Nintendo Switch'ten umutlu
İlginizi Çekebilir