Guacamelee'nin yapımcısı Xbox'tan memnun

Can Furkan Gözütok 7.07.2014 - 14:25
"Xbox ile yeniden çalışmak için sabırsızlanıyoruz"
Guacamelee'nin yapımcı stüdyosu Drinkbox Studios, bir oyunu çoklu platformlara çıkarmanın ne kadar kolay olduğunu açıkladı.

Bu yola çıktıklarında oyunlarını ilk olarak tek bir platform için geliştirdiklerini ancak sonradan bu işin kolaylığının farkına vardıklarını belirten stüdyo konuyla ilgili," Guacamelee'nin emekleme aşamaları bizim için gerçekten çok zordu. İlk olarak sadece bir platforma odaklanmıştık ancak aklımızın bir köşesinde, oyunumuzu diğer platformlara da çıkartmak vardı. Bu konuyu araştırdığımızda geçmiş nesle ve özellikle Xbox One'a oyun çıkarmanın ne kadar kolay olduğunu farkettik. Bundan beş yıl önce bana oyununu neredeyse bütük platformlara çıkaracaksın deseler onlara gülerdim." açıklamasını yaptı.

Ayrıca Guacamelee'yi Xbox One için geliştirirken yeni tecrübeler yaşadıklarını belirten Drinkbox Studios, konuyla ilgili "Xbox ile çalışmak bize için inanılmaz bir tecrübe kazandırdı. Bizimle gerçekten çok ilgilendiler ve biz de bu sayede Guacamelee'yi bu kadar iyi yapabildik. Xbox ile yeniden çalışmak için sabırsızlanıyoruz." açıklamasını yaptı.

Guacamelee'nin yapımcısı Xbox'tan memnun
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guacamelee'nin yapımcısı Xbox'tan memnun
İlginizi Çekebilir