Guardians of the Galaxy Episode 3'ün çıkış tarihi açıklandı

Hakan Hervenik 25.07.2017 - 10:52
Marvel'ın en eğlenceli ekibi, oyununa üçüncü bölümünü ekliyor.
San Diego Comic-con 2017'de, Telltale Games'in Marvel panelinde gerçekleştirdiği tanıtımda, Telltale'in sevilen oyunlarından ve Marvel'ın favori ekibinden Guardians of the Galaxy'nin, üçüncü bölümünün 22 Ağustos'ta çıkacağı duyuruldu. Marvel'ın en eğlenceli ekibi olan Guardians of the Galaxy, farklı tarzı ile de süper kahraman filmleri arasında fark yaratmayı başarmıştı.

https://s3.amazonaws.com/zam-www/assets/editorial/2017/05/the-guardians-in-marvels-guardians-of-the-galaxy-the-telltale-series.png
Episode 3'ün adını "More Than A Feeling" koyan Telltale, aynı zamanda Rock grubu Boston'a gönderme yapmış. Yeni ve bağımsız bir hikaye eiçeren Guardians of the Galaxy, ilk bölümüyle de beğeni toplamıştı. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket ve Groot'un yeni macerasında filmden tanıdığımız Yondu ve Nebula'da bulunuyor. Bir savaş sırasında büyük güce sahip bir relic keşfedeten kahramanlarımız, bu relic'i türünün son örneği bir düşmandan korumaya çalışıyorlar.

Dünya'dan Knowhere'e ve ötesine yolculuk edecek kahramanlarımız, Guardians of the Galaxy'nin muhteşem müzikleri ile birlikte bizi eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak. Telltale Games'in websitesinden ya da Steam'den ilk iki bölümü satın alıp oynayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2017 08:24
Bunun ne ara oyunu yapıldı yahu. 3. filmin fragmanı zannetmiştim oysa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guardians of the Galaxy Episode 3'ün çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir