Guild Wars 2'nin büyük sürprizi!

Merlinin Kazanı 13.12.2012 - 17:01
Kış geldi, hoş geldi
14 Aralık’ta Tyria’ya Wintersday geliyor. Wintersday etkinliğiyle ArenaNet düzenli içerik, bağımlılık yapıcı etkinlikler ve oyuncuları ödüllendiren fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu seferki etkinlikte Oyuncak Ustası Tixx Lion’s Arch’a geliyor. Yolu üzerinde Tyria’nın büyük şehirlerine uğrayacak ve Wintersday oyuncakları dağıtacak.

Guild Wars 2'nin büyük sürprizi!
Her şehirde oyuncular yeni bir oyuncak etkinliğine dahil olabilecek ve yeni oyuncaklar kazanacak. Oyuncak Ustası büyük şehirleri dolaştıktan sonra gökyüzü gemisi ile Lion’s Arch’a gelecek. Burada oyuncuları daha fazla hediyeler ve özel Wintersday etkinliği bekliyor olacak. Wintersday boyunca oyuncular bir çok farklı mini oyuna katılabilecek, gökyüzünden düşen hediyeleri yakalayacak, kartopu savaşları yapacak.
 
Guild Wars 2'nin büyük sürprizi!
Wintersday etkinliği programı şu şekilde ilerleyecek:
14 Aralık Cuma: Tatil temasına bürünmüş Lion’s Arch ile Wintersday başlıyor! Mini oyunlar, gökyüzünden yağan hediyeler ve fazlası
15 Aralık Cumartesi (21:00): The Grove’da Oyuncak Ustası Tixx ilk kez görünecek ve her gün bir başkentte görünmeye devam edecek.
20 Aralık Perşembe (21:00): Oyuncak Ustası Tixx’in gemisi Lion’s Arch’a gelecek ve Wintersday bitimine kadar burada kalacak.
3 Ocak Perşembe (21:00): Wintersday etkinliği son buluyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guild Wars 2'nin büyük sürprizi!
İlginizi Çekebilir