Guild Wars 2'nin yeni ek paketi duyuruldu

Hakan Hervenik 2.08.2017 - 13:37
Popüler MMORPG Guild Wars 2'nin yeni ek paketi Path of Fire ile tanışın.
Popüler MMORPG oyunu Guild Wars 2, ikinci ek paketine kavuştu. ArenaNet'in yaptığı duyuruda Guild Wars 2'nin yeni ek paketinin adı Path of Fire olacak. Path of Fire, yeni bir hikaye, yeni karakter özelleştirme ve yeni haritalar içerecek.

Heart of Thorns paketinden bir yıl sonra gelecek olan Path of Fire, oyunculara beş yeni açık dünya haritası sunacak. Bu haritalar ilk Guild Wars'dan Crystal Desert ve Guild Wars: Nightfall'dan Elona'nın kuzey bölgesi olacak.

Guild Wars 2'nin yeni ek paketi duyuruldu
Yeniğ bölgeler dışında, oyuncular yeni binekelre de sahip oalcak. Tyria'yı keşfetmemize yardımcı olacak olan binekler, birden çok yeni özelliğe sahip olacak. Karakterlerini hızlı bir şekilde son seviyeye ulaştırmak isteyen kullancılar, Path of Fire ile birlikte oyuna eklenecek olan Maz-level Boost'u alıp kullanabilecekler.

22 Eylül'de yayınlanması beklenen ek paket için ArenaNet, 11-13 Ağustos arasında uygun gördüğü oyuncuları test haftasına davet edecek. Bu testde oyuncular Path of Fire'ın hikayesine göz atacabilirken, aynı zamanda yeni Crystal Oasis haritasını denebilecek ve yeni raptor bineğini kullanabilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2017 14:52
GW2 gibi grafiklerle bir WOW düşünemiyorum. Ne güzel olurdu beaaaaa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guild Wars 2'nin yeni ek paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir