Guild Wars 2'ye yeni güncelleme

Hürcan Köse 15.01.2016 - 13:36
Yeni yıla yepyeni içerikler
Guild Wars 2'nin oyun yönetmeni Colin Johanson, katıldığı basın toplantısında oyunun 2016 yılında karşılaşacağı yeniliklerden bahsetti. İlk büyük güncelleme 26 Ocak'ta gelecek.

Guild Wars 2 dünyası bu sene birçok yenilikle karşılaşacak aslında. Living World Season 3 gelecek ve bir sonraki raid bölümü oyundaki yerini alacak.

Guild Wars 2'ye yeni güncelleme
26 Ocak'taki güncellemeyle oyuna eklenecek olan yenilikler şimdilik şöyle;

- Central Tyria'da süzülme özelliği - oyuncular artık Hearts of Stone'da açılan en havalı özelliklerden birisi olan havada süzülme özelliğini Central Tyria'da da kullanabilecek.

- Yeniden tasarlanmış Shatterer boss dövüşü - bu boss dövüşüne yeni başarımlar, yükseltilmiş ödül sandıkları, ve savaş sırasında uçarak süzülme yeteneğini kullanabilme getirildi.

- Lunar New Year etkinliği - Mevsimlik etkinlik 26 Ocak'ta geri dönecek ve 2 hafta sürecek. Ayrıca sadece eklentiye sahip olanlar için değil, tüm Guild Wars 2 oyuncularına açık olacak.

- Yeni PvP Mist Şampiyonu - Tybalt Leftpaw, Stronghold oyun moduna açılabilir bir mist şampiyonu olarak gelecek.

Bunların yanı sıra oyunda bulunan karakter yetenekleri ve özelliklerine dengelemeler getirilecek ve Fractals of the Mists gibi bölgeler geliştirilecek.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2016 17:30
okçu açıyorum,hem asas oluyor hem warrior oluyor ? çok saçma bir mantık,nerde eski mmo lar,bir karakter açarsın onla gelişirsin,sevemedim bir türlü bu oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guild Wars 2'ye yeni güncelleme
İlginizi Çekebilir