Gwent: Rogue Mage ile Witcher evreninin geçmişine doğru...

Alparslan Gürlek 7.07.2022 - 14:33
Gwent: Rogue Mage, Alzur adındaki bir büyücünün ilk Witcher'ı yaratmaya çalışmasını konu alan bir tek oyunculu Gwent genişleme paketi olarak karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi Witcher oyunlarındaki bir mini-oyun olan Gwent geçtiğimiz yıllarda PC platformunda ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmüştü. Sevilen kart oyunlarından biri haline gelen oyun için yeni genişleme paketi Gwent: Rogue Mage yayınlanıyor. Bugün yayınlanacak olan genişleme paketi, Geralt'tan yüzlerce yıl öncesinin hikayesini konu alıyor ve orijinal oyun gibi PvP değil, PvE olarak oynanıyor. 

Gwent: Rogue Mage - Witcherlar daha ortalıkta yokken...

Tek oyunculu bir genişleme paketi olarak yayınlanan, kendi Steam mağazasına sahip olan Gwent: Rogue Mage, Witcher evrenini ve kart oyunu Gwent'i sevenleri yeni bir maceraya davet ediyor. Roguelike elementleriyle desteklenmiş bir kart / deste dizme oyunu olan yapımın hikayesi ise oldukça ilginç. Alzur adındaki bir büyücünün, ilk Witcher'ı oluşturmaya çalışmasını ele alıyor. Tek oyunculu ve hikaye odaklı ilerleyen yapımda bol bol Gwent oynayacağız. Steam'de hali hazırda standart sürümü 49,99 TL, Deluxe sürümü ise 99,98 TL fiyatıyla satılıyor. Oyunun hikayesinden mağaza sayfasında şöyle bahsediyor:

"Henüz Witcher kelimesi bile ortada yokken, Kürelerin Birleşimi, Dünya'ya sonsuz sayıda canavar getirdi. İnsanlık, çaresizce hayatta kalmak için canavarlarla savaşacak bir yola ihtiyaç duyuyor.

Genç ve hırslı büyücü Alzur ve arkadaşı Lily'nin, canavar tehdidini tamamen ortadan kaldıracak canlı bir silah yaratmak için tehlikeli bir maceraya atılan yolculuğuna katılın."

Gwent: Rogue Mage ile Witcher evreninin geçmişine doğru

Gwent: Rogue Mage, sevilen kart oyununun ilk tek oyunculu genişleme paketi olarak karşımıza çıkacak. Roguelike, deste oluşturma ve strateji unsurlarını bünyesinde barındıracak oyun, bugün itibari ile satışta ve oyuncular indirip bu yolculuğa dahil olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2022 00:56
Kart yerine gerçek witcher evreni gibi bir oyun yapsalardı okey ama Kart oyunlarıyla macera nasıl yaşanıyor muş?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gwent: Rogue Mage ile Witcher evreninin geçmişine doğru...
İlginizi Çekebilir