Halo 3: ODST PC çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 14.09.2020 - 17:38
343 Industries tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak aksiyon macera oyunu Halo 3: ODST'nin PC çıkış tarihi belli oldu.

Geliştirici 343 Industries ve yayıncı Microsoft, aksiyon macera oyunu Halo 3: ODST'nin PC sürümü için çıkış tarihi verdi. 22 Eylül 2020 tarihinde piyasaya çıkacak oyun, Halo: The Master Chief Collection'a dahil olacak.

Halo: The Master Chief Collection paketinin yanı sıra ayrı da satın alabileceğiniz oyun, Microsoft'un Xbox Game Pass sisteminde de bulunacak. Ancak oyunu Steam'de oynamak için Halo: The Master Chief Collection oyununa da sahip olmanız gerekecek. Halo: The Master Chief Collection'ı Steam üzerinden 61,00 TL fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

Halo 3: ODST PC çıkış tarihi açıklandı

Halo 3: ODST, 22 Eylül'de PC'ye geliyor

Halo 3: ODST, Halo: The Master Chief Collection paketine dahil olarak PC'ye geliyor. PC için yeniden optimize edilmiş olan oyunda Halo 3'ten önceki olayları Orbital Drop Shock Troopers'ın (ODST) gözünden tecrübe edeceğiz. Oyunda Covenant'ın New Mombasa'yı işgali esnasındaki durumlarını öğrenmeye çalışırken izole ve savunmasız Halo evrenindeki sürükleyici yeni bir muharebede Covenant işgalinin tehlikelerinden kurtulmak için gizlilik yeteneklerimizi kullanacağız.

Oyunun ana özellikleri

• PC ayarları ve optimizasyonlar - Halo 3: ODST, PC için yeniden optimize edildi. Oyun, 4K UHD çözünürlükte ve 60+ FPS kare hızında her zamankinden daha iyi görünüyor. Ayrıca PC ayarları arasında özelleştirilebilir fare ve klavye desteği, ultra geniş ekran desteği, FOV özelleştirme ve daha fazlası yer alıyor.

• Senaryo modu - Halo evreninde yeni bir bölüm oynayın ve 11 unutulmaz görevi yeniden deneyimleyin.

• Firefight - ODST Firefight ilk kez Halo: The Master Chief Collection'a katılıyor. Artık özel sunucularda çalışan Firefight, 4 oyuncuya kadar co-op oynanışı destekliyor ve hem çevrim içi hem de özel oyun modları sunuyor. Yayınlanan 10 haritada New Mombasa şehrini kurtarmak için Covenant işgalcileri ile savaşın.

• Theatre modu - En sevdiğiniz Halo anlarını yakalamak ve toplulukla paylaşmak için Theatre modunu kullanın.

Oyunun yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 14:21
Acaba Halo 5'i Master Chief Collection'a ekleme ihtimalleri olur mu?
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 16:22
Nayır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 3: ODST PC çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir