Halo 5'in geliştiricilerinin yeni oyunu Scavengers fragmanla duyuruldu

Korhan ONUK 7.12.2018 - 15:55
Buzul çağında hayatta kalmaya hazırlanın.

Halo 5: Guardian Warzone modunun yapımcılarının yeni oyunu Scavengers, The Game Awards 2018'de duyuruldu. Scavengers, takım odaklı bir çoklu oyunculu bir hayatta kalma oyunu olacak.

Scavengers, post apokaliptik bir dünyada geçecek

Halo 5: Guardian için Warzone modunu hazırlayan geliştiricilerin kurduğu Midwinter Entertainment yeni oyunları Scavengers'ı The Game Awards 2018'te duyurdu. Scavengers oyununun geçtiğimiz Mart ayında geliştirilmeye başlandığını öğrenmiştik. 

Scavengers bizleri buzul çağına girmiş, kıyamet sonrası bir dünyaya götürecek. Oyuncular farklı sınıfları seçerek, birbirleri ile anlaşmalar yapabilecekler. Oyundaki bazı bulmacalar farklı sınıftan karakterlerin bir arada çalışmasını gerektireceğinden, bu anlaşmaları yapmak zorunda kalacaksınız. Ancak tabii ki bu anlaşmalar kalıcı olmak zorunda değil, istediğinizi elde ettiğiniz an arkadaşlarınıza sırtınızı dönebileceksiniz. 

Halo 5: Guardian'ın Warzone modu mekanikleri ile beğenilmişti. Scavengers'ın hangi platformlara çıkış yapacağı henüz belirtilmedi. Ancak oyunun testlerinin 2019 yılında açılacağı belirtildi. Eğer testlerde yer almak isterseniz, site üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Oyun hakkında birçok detay önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır. Siz yayımlanan fragman hakkında ne düşünüyorsunuz, ilgi çekici durmuyor mu? 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 5'in geliştiricilerinin yeni oyunu Scavengers fragmanla duyuruldu
İlginizi Çekebilir