Halo Infinite, çıkışında co-op desteğine sahip olmayacak

Eren Eroğlu 21.08.2021 - 17:55
Yıllardır oyunculara sunmakta olduğu co-op hikâye deneyimiyle tanınan Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite'in çıkışında co-op olmayacak.

Senelerdir oyunculara sunduğu çevrimiçi deneyimin yanı sıra, co-op hikâye tarafıyla da oldukça ünlü olan Halo serisinin çıkacak olan en yeni oyunu Halo Infinite, çıkışında co-op ve Forge modunu içermeyecek. Oyuncuların kendi haritasını oluşturup istedikleri gibi düzenleyip, paylaştıkları Forge isimli modun ilk başlarda olmayacağını her ne kadar tahmin ediyor olsak da, Halo serisiyle özleşmiş co-op özelliğinin ilk başlarda olmayacak olması, gerçekten şaşırtıcı bir durum.

Halo Infinite, çıkışında co-op desteğine sahip olmayacak

Halo'nun geliştirici ekibi 343 Industries tarafından dün yapılmış olan duyuruya göre; 2021 yılı içerisinde çıkacak olan oyun, çıkışında co-op senaryo ve Forge modunu içermeyecek. Geliştirici ekip bir video içerisinde yapmış olduğu açıklamada, oyunun co-op modunun ikinci sezon ile birlikte ekleneceğini; yani çıkışından yaklaşık olarak üç ay sonra co-op moduna kavuşabileceğimizi bildirmiş. Forge tarafınınsa oyunun üçüncü sezonu (6 ay sonra) ile birlikte geleceği belirtiliyor.

Halo Infinite, çıkışında co-op desteğine sahip olmayacak

Pandemi sürecinin devam etmesiyle birlikte oyun sektörü de oldukça sert bir şekilde etkilenmeye devam ediyor. Halo Infinite, sürekli aldığımız ertelenme haberlerinin arasına henüz eklenmemiş olsa da, oyunun co-op ve Forge modu ertelenmiş oldu. Oyun, 2021 yılı içerisinde Xbox One, Xbox Series X/S ve Microsoft Windows için çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2021 04:03
Bu oyunu kardeşimle co-op oynayabilmek için bekliyordum üzücü oldu. Ayrıca oyun dünyasının gidişatından hiç memnun değilim, tam çıkmayan oyunlar , sezonlar , gereksiz dlcler , oyun içi satışlar, remastered ve remake oyunlar vs. nereye varacak çok merak ediyorum. Çok fazla olumsuzluk birikti.
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 01:32
Indie oyunları deneyebilirsin. Muhteşem fikirleri ile gerçek oyuncuların , oyunculara hediyesi diyebilirim. Kattığı amatörlük duygusu basma kalıp küfürlü yüksek bütçeli amerikan komedi filmleri ile yeşil çam filmleri arasında ki fark gibi adeta...özgünlük arıyorsan indieler tam sana göre
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite, çıkışında co-op desteğine sahip olmayacak
İlginizi Çekebilir