Halo Infinite Multiplayer oynaması ücretsiz olacak

Alparslan Gürlek 13.06.2021 - 20:51
E3 2021 kapsamında yapılan Xbox & Bethesda sunumunda Halo Infinite Multiplayer için oynaması ücretsiz olacağı duyuruldu.

Arkasında uzun bir hikaye olan Halo Infinite için çok oyunculu modu olarak yayınlanacak Halo Infinite Multiplayer hakkında bugün yapılan sunum sırasında yeni detaylar paylaşıldı. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni ise elbette oynaması ücretsiz olacağı konusuydu. Ayrıca yayınlanan yeni fragman oyuncuların geri bildirimleriyle ilk duyurulduğu haliyle oyunun son durumu hali arasındaki farkı gözler önüne seriyor.

Halo Infinite Multiplayer oynaması ücretsiz olacak

Halo Infinite Multiplayer oynaması ücretsiz olacak, yeni fragman yayınlandı

Halo Infinite için yayınlanan yeni fragman, oyunun ilk kez gösterildikten sonra aldığı tepkilerin olumlu bir geri dönüşü olmuş gibi görünüyor. Aynı zamanda Xbox Series X konsolunda 120 FPS'i destekleyecek yapım rekabetçi ortamda donanımsal anlamda en azından konsollarda sorun çıkartmayacak gibi görünüyor. 

Aynı zamanda Halo oyunlarının çok eğlenceli çok oyunculu modlarını yeni nesilde ayrı bir oyun olarak temsil edecek Halo Infinite Multiplayer oynaması ücretsiz olacak. Bununla birlikte elimizde kendisi için tam olmasa da bir çıkış tarihi var. Halo Infinite Multiplayer bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak ve ilk günden Xbox Game Pass üzerinden oynayabileceğiz. Oynanış görüntülerini de aşağıdan seyredebilirsiniz

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 12:52
Tek isteğim nolur Battle Royale olmasın. Çünkü çok öyleymiş gibi görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 08:44
Görmediğimiz bişey yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite Multiplayer oynaması ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir