Halo Infinite PC sürümü hakkında yeni detaylar geldi

Alparslan Gürlek 30.04.2021 - 13:55
Microsoft yayınladığı bir blog gönderisiyle Halo Infinite PC sürümü hakkında oyuncuları sevindirecek yeni detaylar açıkladı.

Microsoft, platformlar arası çok oyunculu oynama gibi özelliklerle Halo Infinite PC sürümü için yeni detayları ortaya çıkarttı. Dün yayınlanan geniş kapsamlı bir blog gönderisinde, Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, Microsoft'un bu yılın sonlarında Xbox konsollarında ve PC'de piyasaya süreceği amiral gemisi Halo Infinite için "birinci sınıf bir PC deneyimi" sunmaya kararlı olduğunu söyledi.

Halo Infinite PC sürümü oldukça iddialı geliyor

Blog gönderisinde "Birçoğunuzun Xbox ve mobil cihazlar da dahil olmak üzere daha çok PC'nizden oynadığınızı biliyoruz. Bu nedenle, Halo Infinite'ın bu yılın ilerleyen günlerinde yayınlandığında çok oyunculu çapraz ilerlemeyi destekleyeceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz" diye yazdı.

"PC'de oynuyorsanız arkadaşlarınızla Xbox One ve Xbox Series X / S'de de oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı zamanda, çok oyunculu özelleştirmenizin ve ilerlemenizin tüm platformlarda sizi takip edeceği anlamına da geliyor."

Geliştiricinin de belirttiği gibi Halo Infinite PC sürümü diğer platformlardaki arkadaşlarla oyun oynamamıza izin vereceği gibi, ilerlememizi bu platformlar arasında taşıyabilmemizi de sağlayacak. Booty, Xbox'ın Halo Infinite'ın platformda en iyi halini alabilmesi için PC topluluğuyla yakın bir şekilde çalıştığını ve ultra geniş ve süper ultra geniş ekranlar için destek sunacağını söyledi. Bunun yanı sıra üçlü tuş atamalarını ve gelişmiş grafik seçenekleri gibi "çok istenen" özellikleri ve daha da fazlasını doğruladığını ifade etti. "Halo'nun bilgisayar topluluğuna hizmet ettiğinden emin olmak istiyoruz."

Halo Infinite PC sürümü hakkında yeni detaylar geldi

Aynı zamanda Microsoft, Microsoft Store üzerindeki kesintileri, Epic Games'in yaptığı gibi %88'ini geliştiriciye bırakacak şekilde güncellediğini duyurdu. Biliyorsunuz dün yaptığımız bir haberimizde geliştiricilerin Steam'in %30'luk kesintilerini adil bulmadığından bahsetmiştik. Bu konuda ilk adım Microsoft'tan geldi. Yine de Steam hala %70'lik bir kısmı geliştiriciye vermeye devam ediyor.

Halo Infinite PC sürümü hakkında gelen detaylar böyleyken, ekip oyunun ilk gösterildiği günden bu yana geri bildirimlerle geliştirme sürecine devam ediyor. Görünen o ki sıkı bir çalışmayla oyunu en iyi haliyle yayınladıklarından emin olmak istiyorlar. Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 15:43
tps kamera yine yok değilmi?
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 03:19
rdr2 yi tokatlamadı ne alaka? üstelik gowun o eski kamera açısından tps e geçmesinin üstüne oyun zaten komple değişti. haloyu tps yapsan yenilik değil gereksizlik olur.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 15:06
05:10 GoW ile RDR2'yi karşılaştırabiliyorsun bu senin sorununun. Oyun kültürüne sahip olmadığını anladım.
Ayrıca GoW'da FPS kamera açısı vardı da ben mi kaçırdım? Boş bir yorum yaparak kendini öne çıkartmaya çalışıyorsun. GoW ile RDR2'yi karşılaştırarak da ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 14:56
Yazık kafana
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 05:10
20:48 yenilikçiliğe kapalız sanırım gow yeni kamera açısı getirdi nesi kötü oldu 38 yılda yapılan dünyanın en detaylı oyunu olan rdr2 yi tokatladı yılın oyunu ödüllerinde sen bu kafayla devam allah yardımcın olsun
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 20:48
Ya ne diyorsun sen? FPS oyun serisine TPS kamera mı getirsinler senin için?
CoD serisinde var mı da, bunda olsun?
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 20:47
Harbi neyden ne beklemeniz gerektiğini bilmiyosunuz ha. Halo lan bu! Bir fps serisinden neden tps kamera istersin be kardeşim? Doomdan da tps kamera bekleyecek misin? Bu yüzden oyunu kötüleyecek misin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite PC sürümü hakkında yeni detaylar geldi
İlginizi Çekebilir