Halo Infinite oyunundaki uzaylı seslerinin sahibiyle tanışın

Alparslan Gürlek 29.06.2020 - 13:27
Halo Infinite oyunu için paylaşılan son sahne arkası videosunda 343 Industries'in en küçük seslendirmeni ile tanıştık. Kendisi pug cinsinde bir süs köpeği.

Halo Infinite için paylaşılan son sahne arkası görüntülerinde ağırlık oyunun ses ve seslendirmelerine verildi. 343 Industries ve SkyBox Labs tarafından geliştirilen oyun için seslendirmelerde insanoğlunun kadim dostlarından biri de bulunuyor.

Halo Infinite oyunundaki uzaylı seslerinin sahibiyle tanışın

343 Industries ekibinde bir program yöneticisinin küçük dostu Buddy son paylaşılan sahne arkası görüntülerinde yer alıyor. Buddy, pug cinsinde küçük bir süs köpeği. Seslendirmeler esnasında bolca mamayı, atıştırmalığı mideye götüren küçük dostumuzun bolca da sevilip okşnadığı da söyleniyor.

Halo Infinite oyunundaki uzaylı seslerinin sahibiyle tanışın

Buddy, aslında Halo Infinite için seslendirmelerde emeği geçen ilk tatlı köpek değil. Kendisinden önce 2019 yılında bu işi Gyoza adında şirin bir dostu da yapmıştı. Görünen o ki Buddy ve Gyoza'nın sesleri oyunda uzaylıların ses efektleri olarak kullanılacak. Tabi oyun çıkmadan bunun için bir şey söylemek zor fakat oyuna vereceğimiz paranın mama ve atıştırmalıklara gidip Buddy tarafından kıtır kıtır yenileceğini bilmek mutluluk verici.

343 Industries yaklaşık bir yıldır "Sound Design Saturday" adı altında her hafta sonu sahne arkası görüntüleri paylaşıyor. Videonun açıklamasında da "Umarız geçtiğimiz yıldan bu yana ses takımımızın sahne arkası görüntüleriyle eğleniyorsunuzdur. Halo Infinite hakkında önümüzdeki aylarda daha büyük detaylar paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Serinin önceki videolarında Halo Infinite oyunundaki silah sesleri ve araç seslerine değinilmişti. Daha öncesinde ise 343 Industries'in çölde yaptığı büyük patlamalara odaklanılmıştı.

Halo Infinite Microsoft'un Temmuz ayında Xbox Series X için yapacağı etkinlikte detaylı bir şekilde gösterilecek. Bunun gösterilmesi çok önemli çünkü henüz Halo Infinite oyunu için herhangi bir oynanış videosu paylaşılmadı. Geçtiğimiz yıldan bu yana tek gördüğümüz oyuna ait bir sinematik fragman oldu. Ayrıca 2015 yılında çıkan Halo 5: Guardians'tan sonra çıkacak olan ilk Halo oyunu olarak da Halo Infinite serinin hayranları için ayrı bir önem taşıyor. Halo'nun yeni nesil Xbox Series X konsoluna çıkacak oyunu Halo Infinite için henüz net bir çıkış tarihi de verilmedi. Bildiğimiz tek şey oyunun 2020 sonlarına doğru çıkacak olması. Bu anlamda Temmuz ayı ve sonrasında Halo Infinite için çok daha fazla detayla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Ayrıca Halo Infinite, Xbox Series X ve PC platformlarına çıkacak. Microsoft'un "Smart Delivery" özelliğini de düşününce geriye dönük uyumluluğunun da olacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite oyunundaki uzaylı seslerinin sahibiyle tanışın
İlginizi Çekebilir