Hardspace: Shipbreaker PS4 ve Xbox One için duyuruldu

Berat Darıcı 3.03.2020 - 14:22
Uzay gemisi parçaladığımız simülasyon oyunu Hardspace: Shipbreaker, PC versiyonunun ardından PlayStation 4 ve Xbox One için de duyuruldu.

Geçtiğimiz haftalarda PC için duyurulan sandbox simülasyon oyunu  Hardspace: Shipbreaker, PlayStation 4 ve Xbox One için de gelecek.  Blackbird Interactive tarafından geliştirilen uzayda gemi parçaladığımız oyun bu yaz Steam üzerinden erken erişime açılacak. Oyunun tam sürümü Steam ile beraber PlayStation 4 ve Xbox One'a da çıkış yapacak. Oyunun konsollara duyurulması ile beraber 2 ayrı tanıtım videosu da paylaşıldı.

Focus Home Interactive tarafından yayınlanan oyunun hikayesi ise Lynx ismindeki bir şirkete 1 milyar dolarlık borçlanmanız ile başlıyor. Oyunda kendi stratejinizi oluşturarak gemileri dikkatlice sökmeye çalışıyorsunuz.  Gemi içerisinde bulunan yakıt depoları, reaktörler ve hava basıncı gibi birçok tehlikeye yol açabilecek unsur var.

Hardspace: Shipbreaker için yeni oynanış videosu paylaşıldı

Gemileri parçalayıp değerli parçalarını satarak özgürlüğümüzü kazanmaya çalıştığımız oyun için 5 dakikalık kısa bir oynanış videosu paylaşıldı. Videoda genel olarak gemi parçalamanın zorluklarından, karşılaşabileceğiniz tehlikelerden ve birçok ölüm çeşidinden bahsediliyor. Birkaç tane gemiyi parçalamak için kullanacağımız eşyayı da görme fırsatı yakalıyoruz.

Sağa, sola hatta her yere çok yönlü şekilde kendinize çekebildiğiniz oyun içerisinde oksijen seviyenize de devamlı bakmanız lazım. Eğer gemi parçalamaya kendinizi kaptırır ve dikkatinizi dağıtırsanız oksijende sizi dağıtıyor. Kötü anlamda.

Hardspace: Shipbreaker PS4 ve Xbox One için duyuruldu

Oyunun oynanış videosunun sonunda gemiden çıkarması en zor parçalardan bir tanesi olan reaktörün nasıl çıkarıldığına dair bir örnek veriliyor. Bu örneğin pek doğru olduğu söylenemez çünkü amaç en hızlı şekilde sadece reaktörü ölmeden çıkarmak. Eğer fırsatım olursa bu oyunda devamlı yapacağım en büyük fantezilerimden bir tanesi olacak gibi duruyor.

Oyundaki pek çok dış etkenden uzay elbiseniz sizi koruyamıyor gibi gözüküyor. Genelde sağlamlıkları ile tanıdığımız uzay elbiseleri bu oyunda biraz daha narin. Kafanızda olaşabilecek çatlaklara karşı dikkat etmenizde fayda var. Oksijen kaçırmayın. Oyunda hızlıca kendinizi sürükler ve çarparsanız hasar alıyorsunuz. Bu yüzden çok hızlı hareket etmemeniz de fayda var.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan Hardspace: Shipbreaker'ın Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyun için paylaşılan oynanış videosunu ve konsol sürümleri için paylaşılan kısa tanırım videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hardspace: Shipbreaker PS4 ve Xbox One için duyuruldu
İlginizi Çekebilir