Harley Quinn, Arena of Valor: Yeni Çağ oyununa ekleniyor

Ersin Kılıç 9.12.2021 - 14:34
Yeni Harley Quinn kostümünün yanı sıra Arena of Valor: Yeni Çağ için Kış Festivali içerikleri ve tasarımları da oyuna ekleniyor

Geçtiğimiz günlerde bir dizi etkinlik ve kostüm duyuruları ile karşımıza çıkan Arena of Valor: Yeni Çağ için bu sefer de sevilen DC karakterlerinden Harley Quinn'in oyuna ekleneceği duyuruldu. Kostüm olarak oyuna eklenecek bu karakter dışında ayrıca başlayacak Kış Festivaline dair bazı detaylar da açıklandı. Firmanın yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Harley Quinn, Arena of Valor: Yeni Çağ oyununa ekleniyor

5v5 MOBA oyunu Arena of Valor: Yeni Çağ’ın yapımcısı TiMi Studio, efsanevi çizgi roman yayıncısı DC işbirliği ile efsanevi karakter Harley Quinn’in bugünden itibaren savaş alanına kaos getirdiğini duyurdu. DC adına Warner Bros. Interactive Entertainment lisansıyla Capheny karakterine kostüm olarak eklenen Harley Quinn, böylece Batman, Flash, Joker, Superman ve Wonder Woman karakterlerinin arasına katılıyor.

Oyuncular, 25 Aralık tarihine kadar Harley Quinn kostümüne yüzde 20 indirimli fiyatla sahip olabilirler. Ayrıca oyuncular, farklı haritalardaki saklı ipuçlarını birleştirip, oyun içindeki Harley’nin Kargaşa Projesi bulmacalarını çözerek Brunhilda Sweet Dreams kostümü de dahil olmak üzere farklı kostüm ödüllerinin sahibi olabilirler. Tüm bunlara ek olarak 7 gün boyunca art arda oyuna giriş yapan oyuncular da Joker kostümüne ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Palyaço prenses Harley Quinn, Arena of Valor: Yeni Çağ’ın geleneksel Kış Festivali etkinliği ile aynı günde geliyor. Bu yıl oyuncular, 5v5 maçlarda buz gibi yeni haritada kar topu atabilecek, düşmanlarını dondurup kardan adama dönüştürebilecekler. Kış Festivali’ni kutlamak amacıyla Rouie, Ryoma ve Wisp karakterleri için sınırlı süreli kostümler de oyuna ekleniyor. Ayrıca 24-25 Aralık tarihlerinde oyuna giriş yapan tüm oyunculara ücretsiz kostüm içeren hediye sandığı verilecek.

Arena of Valor: Yeni Çağ’ın Kış Festivali güncellemesi ile oyuna çeşitli düzenlemeler de geldi. Daha akıcı bir mobil MOBA deneyimi sunabilmek oyunda yeni güncelleme ile birlikte kahramanların dengelerinde, savaşlarda ve oyun alanında çeşitli optimizasyonlar yapıldı.

Harley Quinn, Arena of Valor: Yeni Çağ oyununa ekleniyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harley Quinn, Arena of Valor: Yeni Çağ oyununa ekleniyor
İlginizi Çekebilir