Hawkeye dizisi için ilk fragman geldi

Ersin Kılıç 13.09.2021 - 18:16
Jeremy Renner'ı bir kez daha Clint Barton rolü ile izleyeceğimiz yeni Disney+ serisi Hawkeye dizisi için ilk fragman sonunda yayınlandı.

Marvel merakla beklenen Disney+ serilerinden biri olan Hawkeye dizisi için ilk fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınladı. Ünlü oyuncu Jeremy Renner'ı bir kez daha Clint Barton rolü ile izleyeceğimiz dizinin 24 Kasım'da yayınlanacağı daha önce açıklanmıştı. Fragman ile birlikte ayrıca diziye ait bir poster de yayınlandı.

Hawkeye dizisi için ilk fragman geldi

2019 yılında gösterime giren Avengers: Endgame ile birlikte bildiğiniz gibi birçok oyuncunun sözleşmesi  sona ermiş durumda. Marvel Sinematik Evreni'nde Hawkeye karakterini canlandıran Jeremy Renner, sinematik evrene veda etmiş olsa da Disney+ servisinde yayınlanacak olan dizi projesi ile tekrar karşımıza çıkacak. Oyuncu aktif olarak yer almasa da Black Widow filminde de adı geçmiş ve ilerleyen yapımlar için, en azından dizi projesine bir bağlantı yapılacağı düşünülmüştü. Fragmana baktığımızda bu bağlantı ile ilgili bir iz göremesek de bizi yine eğlenceli bir maceranın beklediğini görüyoruz.

Jeremy Renner'a bu seride daha önce True Grit ve Dickinson gibi yapımlarda boy gösteren ve son olarak Transformers filmi olan Bumblebee filminden hatırlayacağımız Hailee Steinfeld eşlik edecek. Zaten Clint'in olaylara tekrar dahil olmasının da bu oyuncunun canlandırdığı Kate Bishop karakterinin sebep olduğunu görüyoruz. Bishop karakteri aynı zamanda çizgi romanlarda Young Avengers ekibinin de bir üyesi olarak 2005 yılında karşımıza çıkmıştı. Yayın tarihi ile birlikte Christmass tonlamasına da sahip olan dizinin bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hawkeye dizisi için ilk fragman geldi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hawkeye dizisi için ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir