Hayran yapımı Sekiro: Shadows Die Twice protez kolu harika görünüyor

Ahmet Özçilingir 10.04.2019 - 13:51
Koleksiyoncuların iştahını kabartabilir

Sekiro: Shadows Die hayranı bir oyuncu, oyunda kontrol ettiğimiz "tek kollu kurt" adlı karakterin meşhur protez kolunun bir kopyasını yaptı. Tüm ayrıntıları ile birlikte oldukça gerçekçi görünen protez kol Sekiro: Shadows Die hayranlarının da büyük beğenisini kazandı. Bu oldukça başarılı hayran çalışmasına aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu başarılı çalışmanın tüm yapım aşamasına ait görsellere ise buradan göz atabilirsiniz. 

Hayran yapımı Sekiro: Shadows Die Twice'ın protez kolu harika görünüyor

Hayran yapımı Sekiro: Shadows Die Twice protez kolu harika görünüyor

Zaman zaman başarılı hayran çalışmaları ile karşılaşabiliyoruz.  Özellikle cosplayerların oldukça gerçekçi uyarlamaları ile zaman zaman karşılaşıyoruz. Zaman zaman başarılı hayran çalışmaları ile karşılaşabiliyoruz. Sekiro: Shadows Die Twice için yapılan bu çalışma da oldukça özenli ve kaliteli görüntüsü ile takdir topladı.

Sekiro: Shadows Die Twice çıkışından kısa bir süre sonra önemli bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Souls serisi seven oyuncular Sekiro: Shadows Die'ı da beğendi. Satış anlamında da From software'in yüzünü güldüren oyun, yılın en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Zorlu oynanaış dinamikleri ile dikkat çeken oyun From Software'in sevilen yapımları arasında yer almayı da başardı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı Sekiro: Shadows Die Twice protez kolu harika görünüyor
İlginizi Çekebilir