HBO Max dizisi Constantine için çalışmalar başladı

Özgür Deveci 22.02.2021 - 00:24
Yapımcılığını J.J. Abrams‘ın üstlendiği HBO Max dizisi Constantine, izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Variety tarafından yapılan habere göre, HBO Max yapımı Constantine dizisi için çalışmalar başladı. Guy Bolton ile birlikte John Constantine rolünde başrol için aktör arayışı devam ediyor. DC Genişletilmiş Evreni'nde geçen Justice League Dark serisine bağlanacak dizinin, yönetici yapımcılığını Bad Robot adına J.J. Abrams üstlenecek. Dizinin, karakterin daha genç bir versiyonunu takip edeceği ve dini olanlardan ziyade çizgi romanların korku unsurlarına daha fazla odaklanacağı belirtildi. Ancak HBO Max cephesi, yorum yapmaktan kaçındı.

Hangi DC karakterlerinin Justice League Dark serisine dahil olacağı henüz resmi olarak onaylanmadı. Ancak Constantine, diğerlerinin yanı sıra Swamp Thing, Madame Xanadu, Deadman ve Doctor Mist gibi çizgi roman serisinin bir parçasıydı. Büyük ihtimalle dizinin ana karakterleri, Justice League Dark serisinde güçlerini birleştirmeden önce kendi bağımsız dizilerini alacaklar. Benzer bir durum Marvel tarafından geliştirilen Netflix dizisi The Defenders'da yaşanmıştı. The Defenders, yayınlandıktan sonra Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'i bir araya getirmişti.

HBO Max dizisi Constantine için çalışmalar başladı

HBO Max dizisi Constantine için çalışmalar başladı

John Constantine geçmişte hem sinemada hem de televizyonda canlandırıldı. Karakterin ilk canlı aksiyon yapımı Keanu Reeves tarafından 2005 yapımı Constantine filminde hayat buldu. Matt Ryan daha sonra The CW dizisi Arrow ve Legends of Tomorrow'da yeniden rol almadan önce NBC dizisi Constantine'de karakteri canlandırdı. Dizi beklentileri karşılarsa, DC Genişletilmiş Evreni'ne bağlanan ve HBO Max'e gelecek olan DC projelerinin sonuncusu olacak.

Buna ek olarak James Gunn'ın yakında çıkacak olan Suicide Squad spin-off dizisi Peacemaker gösterime girecek. HBO Max, yeni dizi için 8 bölüm siparişinde bulundu. Peacemaker'ın senaryosunu kaleme alan James Gunn, pilot bölüm dahil olmak üzere birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor. John Cena ise, başrol oyunculuğunun yanı sıra yardımcı yapımcı olarak Gunn'a eşlik edecek. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla Suicide Squad filminin yapımcısı Peter Safran ile aynı zamanda The Safran Company'nin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros. Television'da stüdyo olarak destek verecek.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2021 17:44
Constantin in oyuncusu zaten var adam gayet iyi oynadı iptal olan dizide
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 14:23
Matt ten başkası oynayamaz bunu oynasa da tutmaz dizi
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 12:23
Evet matt zaten bir hellblazer hayranı ve ondan iyisi de olamaz John konusunda ama Dc ısrarla değiştirmek istiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2021 18:49
Böyle karanlık,şeytani karakterleri seviyorum nedense constantine de onlardan biri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2021 15:10
Filmi de dizisi de çok iyidi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2021 14:36
İlk çekilen dizi olmamıştı umarım bu dizi başarılı olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO Max dizisi Constantine için çalışmalar başladı
İlginizi Çekebilir