HBO Max dizisi Peacemaker kadrosuna yeni isimler katıldı

Özgür Deveci 17.02.2021 - 18:11
HBO Max tarafından yayınlanacak olan Suicide Squad filminin spin-off dizisi Peacemaker'ın kadrosuna yeni isimler eklendi.

HBO Max'te yayınlanacak olan Peacemaker dizisine Alison Araya ve Lenny Jacobson dahil oldu. Variety tarafından yapılan habere göre, John Cena'nın başrol olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu Danielle Brooks, Chris Conrad, Jennifer Holland, Steve Agee, Robert Patrick ve Chukwudi Iwuji olarak genişlemiş oldu. Araya ve Jacobson, dizide evli bir çift olan Amber ve Evan'a hayat verecek. Peacemaker dizisi önümüzdeki senenin Ocak ayında yayınlanacak.

Avustralyalı Latin kökenli bir aktris Araya, daha önce Riverdale, Arrow ve Julie and the Phantoms dizilerinde rol aldı. Jacobson ise Netflix'te yayınlanan Narcos: Mexico dizisinde ve Apple TV+ platformunda yayınlanan For All Mankind dizisinde yer aldı. Ayrıca daha önce Big Time in Hollywood, FL ve Nurse Jackie gibi dizilerin yanı sıra Bumblebee ve Like Father gibi filmlerde de oynadı.

HBO Max dizisi Peacemaker kadrosuna yeni isimler katıldı

HBO Max dizisi Peacemaker, Ocak 2022'de yayınlanacak

Dizi, James Gunn'ın yakında çıkacak olan Suicide Squad filminin spin-off projesi olarak gösterime girecek. HBO Max, yeni dizi için 8 bölüm siparişinde bulundu. Peacemaker'ın senaryosunu kaleme alan James Gunn, pilot bölüm dahil olmak üzere birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor. John Cena ise, başrol oyunculuğunun yanı sıra yardımcı yapımcı olarak Gunn'a eşlik edecek. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla Suicide Squad filminin yapımcısı Peter Safran ile aynı zamanda The Safran Company'nin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros. Television'da stüdyo olarak destek verecek.

The Hollywood Reporter'a konuşan Casey Bloys "Ağustos ayında DC içerikleriyle ilgilenmeye başladım. Peacemaker, yeşil ışık yaktığım ilk dizilerden birisi oldu ve Ocak 2022'de çıkacak. Bu dizi, HBO Max'in DC içerikleri ile neler yapabileceğinin harika bir örneği olacak. Çünkü, daha önce yayınlanan hiçbir DC dizisinde görülmeyen bir yapım kalitesinde hazırlıyoruz. Bunun mantıklı olduğundan emin olmak için, DC dünyasını tam olarak bahsettiğiniz şey için organize etmek, WarnerMedia CEO'su Ann Sarnoff'un önceliklerinden biri oldu." ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO Max dizisi Peacemaker kadrosuna yeni isimler katıldı
İlginizi Çekebilir