Suicide Squad spin-off'u Peacemaker'ın yayın tarihi belli oldu

Özgür Deveci 13.02.2021 - 16:40
HBO Max tarafından yayınlanacak olan Suicide Squad filminin spin-off serisi Peacemaker'ın yayın tarihi belli oldu.

Suicide Squad filminin spin-off dizisi olan Peacemaker'ın yayın tarihi açıklandı. HBO Max içerik yöneticisi Casey Bloys tarafından yapılan açıklamaya göre, başrolünde John Cena'nın rol alacağı Peacemaker dizisi önümüzdeki senenin Ocak ayında yayınlanacak.

The Hollywood Reporter'a konuşan Casey Bloys "Ağustos ayında DC içerikleriyle ilgilenmeye başladım. Peacemaker, yeşil ışık yaktığım ilk dizilerden birisi oldu ve Ocak 2022'de çıkacak. Bu dizi, HBO Max'in DC içerikleri ile neler yapabileceğinin harika bir örneği olacak. Çünkü, daha önce yayınlanan hiçbir DC dizisinde görülmeyen bir yapım kalitesinde hazırlıyoruz. Bunun mantıklı olduğundan emin olmak için, DC dünyasını tam olarak bahsettiğiniz şey için organize etmek, WarnerMedia CEO'su Ann Sarnoff'un önceliklerinden biri oldu." ifadelerinde bulundu.

Suicide Squad spin-off'u Peacemaker'ın yayın tarihi belli oldu

Suicide Squad spin-off'u Peacemaker, Ocak 2022'de yayınlanacak

HBO Max tarafından yayınlanacak olan Suicide Squad filminin spin-off dizisi Peacemaker'ın oyuncu kadrosunda Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland ve Chris Conrad gibi ünlü isimler yer alıyor. Brooks'un canlandıracağı Leota Adebayo rolü, şu an için gizli tutuluyor. Popüler Netflix dizisi Orange Is the New Black'in yedinci sezonundaki Taystee rolüyle tanıdığımız Danielle Brooks'un son çalışmaları arasında The Day Shall Come, Clemency ve Angry Birds yer alıyor. Amerikalı aktrisin diğer projeleri arasında ise, Master of None ve Close Enough bulunuyor.

Peacemaker'ın senaryosunu kaleme alan James Gunn, pilot bölüm dahil olmak üzere birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor. Cena ise, başrol oyunculuğunun yanı sıra yardımcı yapımcı olarak Gunn'a eşlik edecek. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla Suicide Squad filminin yapımcısı Peter Safran ile aynı zamanda The Safran Company'nin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros. Television'da stüdyo olarak destek verecek. Son olarak dizinin 8 bölümden oluşacağını belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Suicide Squad spin-off'u Peacemaker'ın yayın tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir