HBO, üç yeni Game of Thrones projesi daha geliştiriyor

Özgür Deveci 19.03.2021 - 14:34
Variety tarafından yapılan habere göre, HBO'nun üzerinde çalıştığı üç yeni Game of Thrones projesi ortaya çıktı.

Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan Game of Thrones, televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin final yapmasıyla birlikte birçok spin-off projesi içinde çalışmalar başladı. Variety tarafından yapılan habere göre, HBO'nun üzerinde çalıştığı üç yeni Game of Thrones projesi daha olduğu ortaya çıktı. Bu projelerden 9 Voyages adlı spin-off dizisi, prodüksiyon anlamında daha ileri aşamalarda olurken, Flea Bottom ve 10,000 Ships serilerinin henüz erken aşama oldukları belirtildi.

9 Voyages serisi, Lord Corlys Velaryon'ın Sea Snake gemisiyle yapacağı büyük deniz yolculuklarını konu alacak. The Mentalist, Rome ve Gotham dizilerinden tanıdığımız Bruno Heller, Martin ile birlikte bu dizi üzerinde çalışıyor. Flea Bottom ise, King's Landing'in en fakir bölgesinde geçecek. Burayı Game of Thrones'un ilk dört sezonunda izlemiştik. Hatırlarsanız Arya Stark, Kızıl Kale'den kaçtıktan sonra bir süre burada saklanmıştı. Savaşçı kraliçe Nymeria'ya odaklanacak 10,000 Ships dizisinde ise, Valyria'ya yenilen Rhoynar halkının Dorne'a olan yolculuğununu izleyeceğiz. Dizi, Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden 1000 yıl öncesini konu alacak.

HBO, üç yeni Game of Thrones projesi daha geliştiriyor

HBO, üç yeni Game of Thrones projesi daha geliştiriyor

Gün yüzüne çıkan bu projeler, daha önce duyurusu yapılan Game of Thrones prequel dizisi House of the Dragon'ı takip edecek. Serinin 300 yıl öncesinde geçecek dizi, Ateş ve Kan kitabındaki Targaryen Hanesi'nin hikayesini anlatacak. Dizide Viserys I ve Aemma Arryn'in çocukları Rhaenyra ve Aegon II, Ejderhaların Dansı olarak bilinen taht için bir iç savaşa girecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower) ve Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) gibi başarılı isimler bulunuyor.

HBO ve HBO Max içerik sorumlusu Casey Bloys, yeni projelerle ilgili "George R. R. Martin'in dünyası çok büyük ve ilginç olan şey sadece büyük olması değil, tarihsel açıdan da birçok yol haritasına sahip olması. Anlatılacak pek çok hikaye var." ifadelerinde bulundu. Son olarak kimler House of the Dragon dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 16:48
Berbat bir final sezonundan sonra, hiç işim olmazo dünyayla.
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 20:20
Söyleyek iptal etsinler
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 09:14
Sen olmazsan olmaz.Güceniriz bak Ç
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 20:47
Teşekkürler belirttiğiniz için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 20:47
geniş bir evren yan dizi yapcakları belliydi umarım güzel bir dizi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO, üç yeni Game of Thrones projesi daha geliştiriyor
İlginizi Çekebilir