Hearthstone Battleground Pass sistemi geliyor

Murathan Özlü 24.08.2022 - 17:08
Hearthstone Battleground Pass ve yeni bir oyun içi para birimini duyurdu, oyuncuların tepkisini çekti.

Hearthstone Battleground Pass sistemi oyuncuların tepkisini çekebilir. Blizzard, en popüler Hearthstone modlarından Hearthstone Battlegrounds'un ikinci sezonunu yeni görev mekanikleri ve 2 yeni karakter ile 30 Ağustos'ta yayınlayacağını duyurdu. Ancak duyuru, oyuncuların hoşuna gitmeyecek potansiyel bir Battleground pass sistemi ve yeni oyun içi para birimi ile geldi.

Hearthstone Battleground Pass sistemi oyunculardan büyük tepki aldı

Auto-Chess tarzındaki Hearthstone modu Battlegrounds, oyuncuların en sevdiği mod denilebilir. Çünkü yeni sezon ile oyun içinde gerçek para ile yapılacak alışverişler için yeni bir oyun içi para birimi gelecek: Runestones. Blizzard'ın açıklamasına göre Hearthstone Tavern Pass, Pre-Purchase paketleri ve tek seferde birden fazla kart paketi alma gibi "major"  ürünler para ile de alınabilecek.

Hearthstone Battleground Pass
Yeni Battleground Season Pass sistemi,  oyunculara çoğunluğu kozmetikten oluşan bir paket verecek. Ancak paket içerisinde fazladan 2 kahraman edinme hakkı elde edecek. Normalde fazladan hero slotları oyun içi altın ile alınabiliyordu. Bu paketi alan oyuncuların seçebileceği karakter sayısı 2'den 4'e çıkmış olacak. 

Blizzard, karakterlerin dengeleneceğinin sözünü verse de oyuncuları ikna edemedi.     Çünkü Hearthstone'un Battleground modu hali hazırda oldukça dengesiz olmasıyla biliniyor.  Ysera ve Heistbaron Togwaggle metanın tepesindeki yerlerini koruyorlar.  Bir yayıncının hesabına göre, iki karakter arasından seçim yapabilen oyuncuların "iyi" bir hero elde etme şansları yüzde 62 iken, 4 hero slotu olan oyuncularda bu şans yüzde 86'ya kadar çıkacak.

Diablo Immortal mikro ödemeleri  ile büyük tepki çeken Blizzard'ın başı bu sefer de Hearthstone sebebiyle ağrıyacak gibi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 17:42
Heroları dengelesinler yeterli yoksa 4 tanede secenek olsa top tier hero gelmedikten sonra bir anlamı yok. Dengeli olsa 2'de aynı 4'de..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone Battleground Pass sistemi geliyor
İlginizi Çekebilir