Hearthstone Klasik Format ile zamanda yolculuk başlıyor

Ersin Kılıç 28.03.2021 - 00:43
Koleksiyonunuzdaki Temel, Klasik ve Şeref Salonu kartları, 2014 yılındaki halleriyle Hearthstone Klasik Format destelerindeki yerlerini aldı

Hearthstone'un Klasik format bugün handaki yerini alıyor. Oyunun 2014'teki ilk sürümünde yer alan 240 kartı kullanarak destelerinizi oluşturun ve rekabetin tadını çıkarın! Koleksiyonunuzdaki Temel, Klasik ve Şeref Salonu kartları, 2014 yılındaki halleriyle Klasik formatında kullanımınıza açık olacak. Bu da o günden bu yana oyuna getirilen tüm denge değişikliklerinin geri alınacağı anlamına geliyor.

Hearthstone Klasik Format ile zamanda yolculuk başlıyor

  • Klasik paketlerinden çıkan kartlar artık hem Klasik formatı hem de Vahşi formatındaki Miras seti için koleksiyonunuza eklenecek.
  • Vahşi formatını açmak ayrıca Klasik formatına erişebilmenizi sağlayacak.
  • Klasik ödül sistemleri, derece sistemleri ve sezonları tıpkı Standart ve Vahşi gibi işleyecek ve bu format kendi eşleştirme havuzuna sahip olacak.
  • Bugünden itibaren arkadaşlarınıza Klasik formatında meydan okuyabileceksiniz.
  • Klasik formatında oynanan oyunlar tüm ilgili Başarımlar için ilerleme sağlayacak.
  • Klasik formatının çıkışıyla birlikte toplam deste sayısı 18'den 27'ye yükselecek.
  • Klasik setine Hearthstone'un ilerleyen dönemlerinde eklenen kartlar Klasik formatında kullanılamayacak ve Klasik paketlerinden çıkmamaya başlayacak. Bu kartlar, Vahşi formatının Miras seti altında işlenebilecek. 

Klasik formatının gelişiyle birlikte oyuna eklenecek tüm değişiklikler için Klasik formatı duyuru detaylarına göz atabilirsiniz. Ayrıca oyuna giriş yapan tüm oyuncular hesap başına bir adet Altın Klasik Kart Paketi kazanacak.

Hearthstone Klasik Format ile zamanda yolculuk başlıyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2021 21:45
yaşlanmışım be hey gidi. ilk çıktığı zamanlar bir arkadaşla telefona indirip beraber oynamaya başlamıştık sonra 3 4 yıl daha devam ettim ara ara oynaya oynaya en son bu yıl girdim değişik oyun modları bir ton expansion pack çıkmış ama eskiden klasikte verdiği tadı alamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone Klasik Format ile zamanda yolculuk başlıyor
İlginizi Çekebilir