Hearthstone'da Wild kart çılgınlığı başlamak üzere

Ersin Kılıç 8.01.2019 - 16:31
Wild kartlar için yeni duyurular yapıldı

Blizzard'ın en önemli oyunlarından biri haline gelen Hearthstone: Heroes of Warcraft için Wild kartlarının temel alındığı yeni etkinlikler duyuruldu. Büyük bir turnuvanın yanı sıra özel kart paketleri ve Tavern Brawl için yeni etkinliklerin de yolda olduğu açıklandı.

Hearthstone'da Wild kart çılgınlığı başlamak üzere

Oyun bildiğiniz gibi bir süredir Standart ve Wild olmak üzere ikiye ayrılmış durumda. Genel hatlar standart desteler ile belirleniyor olsa da bu ay içinde yapılacak etkinlikler ile bu durum birazcık değişeceğe benziyor. Öncelikle Ocak ayı içerisinde çıkacak olan Tavern Brawl etkinliklerinin Wild kartları da içereceği açıklandı. yani Tavern Brawl'da çok daha fazla kart ile karşılaşacağız demektir.

30.000$ ödülü bulunan Wild temalı bir turnuvanın başlangıcı da yapılmış durumda. Blizzard bu turnuva elemelerinin bölgesel olarak başladığını da açıkladı. Wild için yapılan en önemli yeniliklerden birisi de yeni kart avantajları. Yapılan açıklamaya göre içerisinde Goblins vs Gnomes, The Grand Tournament, Whispers of the Old Gods ve Mean Streets of Gadgetzan maceralarının Wild kartlarını barındıracak olan Bundle paketler 21 Ocak tarihine kadar satışa çıkıyor. Toplamda 40 destenin yer alacağı bu paketin fiyatı ise 24.99$ olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'da Wild kart çılgınlığı başlamak üzere
İlginizi Çekebilir