Hearthstone'un genişleme paketi The Boomsday Project duyuruldu

Ersin Kılıç 11.07.2018 - 14:16
Yeni genişleme paketinde neler var?

Hearthstone için The Boomsday Project isimli yeni güncelleme duyuruldu. Yeni güncellemeler ve macera paketleri ile genişlemeye ve güncel kalmaya devam eden Hearthstone: Heroes of Warcraft için duyurulan bu genişleme paketi için Blizzard'tan özel bir duyuru videosu da geldi.

Hearthstone'un The Boomsday project güncellemesi duyuruldu

7 Ağustos'ta yayınlanacak olan bu genişleme paketi her zaman olduğu gibi ön siparişe de açıldı. Ayrıca oyunun kart satın alma bölümünde yeni genişleme paketinin desteleri de yerini aldı. Hearthstone'un en bilinen kartlarından biri olan ve geçtiğimiz aylarda nadasa kaldırılan Dr.Boom etrafında dönecek olan bu yeni genişleme paketinde her zaman olduğu gibi 135 yeni kart yer alıyor.

Tabi yeni kartlar ile birlikte oyuna yeni bir macera da eklenecek. The Puzzle Lab isimli bu yeni macera dışında genişleme paketi ile birlikte oyuna eklenecek bazı kartlar da açıklanmış. Özellikle Myra's Unstable Element isimli destenizin tamamını çekmenizi sağlayan kartın oldukça ilginç durduğunu söylemeliyim. Electra Stormsurge kartı da vazgeçilmez kartlardan biri olma potansiyeline sahip.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un genişleme paketi The Boomsday Project duyuruldu
İlginizi Çekebilir