Hearthstone'un yeni genişleme paketi Saviors of Uldum duyuruldu

Furkan Güler 1.07.2019 - 20:44
Oyunun içerikleri genişliyor.

Masaüstü kart oyun türünü dijital platforma Heartstone ile uyarlayan Blizzard, gün geçtikçe oldukça büyük bir oyuncu kesimine hitap etmeye devam ediyor. Şimdi ise oyuncularını boş bırakmayan geliştiriciler, Heartstone'un yeni genişleme paketi olan Saviors of Uldum'u duyuruldu. 6 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanacak olan bu genişleme paketi, The Dalaran Heist'in devam görevlerini konu edinecek.

Hearthstone oyuncuları Saviors of Uldum'da E.V.I.L. istilasına karşı savaşacak

“Rise of Shadows ile başlayan ve Saviors of Uldum ile devam eden süreçte oyun mekaniklerini iyileştirmeye ve Hearthstone’a hem daha fazla derinlik hem daha fazla stratejik düşünme gereksinimi katacak fikirler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz,” şeklinde konuşan Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack sözlerini, “İnanıyoruz ki yeni kartların ve oyuncularımızın League of Explorers™ genişleme paketinden aşina olup çok sevdiği karakterlerin oyuna eklenmesi sayesinde bu yıl, Hearthstone tarihindeki en heyecanlı ve rekabetçi yıl olmaya devam edecek” şeklinde sürdürdü.

Saviors of Uldum kart paketleri 6 Ağustos’tan itibaren Hearthstone‘un Arena modunda kazanılabileceği gibi diğer kart paketleriyle aynı fiyata hem oyun içi altın hem de parayla satın alınabilecek. Buna ilaveten genişleme paketi çıktıktan sonra kısa bir süreliğine oyuna giriş yapan oyuncular, bu sete ait yeni Legendary Quest kartlarından birini elde edebilecek. Bugünden itibaren çıkış gününe kadar Saviors of Uldum kart paketleri için iki farklı teklif sunuluyor. 50 karttan oluşan 50-pack, gelişigüzel bir altın Legendary (Efsanevi) kart ve Elise Starseeker kart arkasından meydana geliyor. 80 paketlik Mega Bundle ise bahsedilen bonusların yanında yepyeni oynanabilir bir Druid kahraman olan Elise Starseeker’ı içeriyor. Bu tekliflerin her birinden hesap başına birer tane edinebilirsiniz.

-Basın bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2019 03:36
genişleme paketi = yeni kart paketleri(desteleri) ;D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un yeni genişleme paketi Saviors of Uldum duyuruldu
İlginizi Çekebilir