Hearthstone'un yeni Titans genişlemesi için yayınlanan video güldürüyor

Taylan Bal 26.07.2023 - 16:29
Hearthstone, yeni Titans genişlemesi için oldukça absürt ve komik bir parodi videosu yayınladı.

Çılgın komedi videosu, Hearthstone'un en yeni genişleme paketi olan Titans için yapılan pazarlama çalışmasının bir parçası olarak oluşturuldu.

Hearthstone, yılın en komik ve absürt tanıtım videosuyla dikkat çekti

Titans, 2023 Hearthstone'un Yılının ikinci seti olarak lanse ediliyor. 1 Ağustos'ta piyasaya çıkacak olan bu 145 kartlık genişleme paketi, her 11 sınıf için eşsiz Titan ve Keeper efsanevi kartlarını, yeni Forja anahtar kelimesini ve Mech yaratık türü ve Manyetik anahtar kelimesi desteğini içeriyor. Genişlemeyi heyecanlandırmak için Hearthstone, Titan popülerlik yarışması gibi farklı etkinlikler düzenliyor.

Ancak Hearthstone'un en son tanıtım numarası gerçekten çok absürt ve komikti. Resmi Twitter hesabından paylaşılan son video, Karanlık Titan Sargeras'ı konu alıyordu. Video, The Joy of Painting programından esinlenen kurgusal bir sanat gösterisi olan "Canvasing the Cosmos"u tanıtıyordu.

Hearthstone, yılın en komik ve absürt tanıtım videosuyla dikkat çekti

Bob Ross'un 80'lerin ve 90'ların ünlü resim eğitim programından esinlenen bu gösteride, Sargeras yüz, boynuz ve tırnak makyajıyla oldukça dikkat çekici bir görünüme bürünmüş ve efsanevi ressamı andıran bir gömlek giymiş ve peruk takmıştı.

Hearthstone oyuncuları, Dark Titan Sargeras'ın Bob Ross kılığıyla yaptığı parodi videodan büyük keyif aldı

Video, Sargeras'ın World of Warcraft'un Burning Legion tarihini anlatmasının ardından başlıyor ve eğlenceli renk isimleri olan "Fel Flame Green", "Utter Despair of a Broken World Black" ve "Periwinkle" gibi renkleri tanıtıyor.

Daha sonra kısa ömürlü bir tablo yapmaya başlıyor. Sargeras, iç huzurunu resim yaparak bulma çabasını "birinci bölüm" olarak adlandırıyor, ancak bu bir şaka mı yoksa Hearthstone'un oyuncuları için başka benzeri çılgınlık skeçleri mi olduğu henüz belli değil. Oyuncular, Hearthstone'un bu tuhaf komedi parodisinden büyük keyif aldılar. Absürt tarz bir mizahı andıran bu video, hayranların yüzünü bir hayli güldürdü.

Hearthstone yeni kartlar ve eğlenceli hikayelerle geliyor

Hearthstone Titans genişlemesi yaklaşıyor. Bu yeni Hearthstone setindeki birçok kart, benzersiz yeni arketipleri tanıtıyor veya mevcut olanları heyecan verici hilelerle yeniden şekillendiriyor.

Oyuncular, Titans'un yeni metasının tadını almak için 26 Temmuz'da düzenlenecek olan yayına katılarak, 24 saatlik süre boyunca birkaç saat Hearthstone izleyen oyunculara verilecek olan iki ücretsiz Titans paketi kazanma şansı elde edebilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un yeni Titans genişlemesi
İlginizi Çekebilir